Λάμπης Λιβιεράτος: Στα όρια η κόντρα με την Εύη Αδάμ – Ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφθασε μέχρι και “να πουλά τα πράγματά του για να ζήσει”, μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος στο Down Town. Ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε πως η κόντρα με την πρώην σύζυγό του Εύη Αδάμ συνεχίζεται και ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του…

Ισχύει ότι έχεις ζητήσει μέσω δικηγόρου τη συνεπιμέλεια των παιδιών;

“Ναι, όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Δόξα τω Θεώ να λες που υπάρχουν και αυτά και ευτυχώς εάν κάτι λειτουργεί ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι η Δικαιοσύνη. Εμένα μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου”.

Ισχύει ότι ζήτησε στο δικαστήριο διατροφή ύψους 2.000 ευρώ τον μήνα;

“Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσά. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι δίνω στα παιδιά μου ό,τι μου αναλογεί. Από κει και πέρα, η σχέση ενός γονέα με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι. Οφείλεις όσο τα παιδιά σου είναι ανήλικα, αλλά και μετά, να τα βοηθάς όσο μπορείς, με όλους τους τρόπους. Προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι δίπλα τους και φροντίζω να μην τους λείψει τίποτα”.

Αληθεύει ότι αντιμετώπισες μεγάλες οικονομικές δυσκολίες;

“Έχω μάθει να ζω καλά με αρκετά αλλά και με λίγα λεφτά. Πριν από κάποια χρόνια, πέρασα μια φάση ζωής που δεν είχα χρήματα ούτε για τα βασικά. Έμεινα άνεργος για μεγάλο διάστημα, δεν είχα δουλειά και κινδύνευα να υποχρεωθώ να ζητήσω δανεικά. Αυτό δεν το ήθελα καθόλου, δεν έχω ζητήσει ποτέ δανεικά από φίλους ή από δικούς μου ανθρώπους. Το κυνήγησα όσο μπορούσα γιατί είχα να μεγαλώσω δύο παιδιά. Άρχισα λοιπόν να πουλάω πράγματά μου για να βγάλω κάποια χρήματα να ζήσω. Αναγκάστηκα να πουλήσω μέχρι και το αμάξι μου και να κυκλοφορώ με το μετρό. Όταν τελείωσαν και αυτά τα χρήματα έφυγα για το εξωτερικό. Πήγα στη Σουηδία να δουλέψω στις επιχειρήσεις ενός φίλου μου για να μπορέσω έτσι να στέλνω χρήματα στις κόρες μου. Όλο αυτό κράτησε συνολικά ενάμιση χρόνο και στο τέλος δεν άντεξα”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More