Αποκλειστικό: Μελίνα Ασλανίδου και Stavento στο “The Voice”…

Το… σαφάρι της αναζήτησης των λαμπερών ονομάτων για την κριτική επιτροπή του πολυσυζητημένου σόου του ΑΝΤ1 ,”The Voice”, φαίνεται πως έλαβε τέλος!

Μετά από δύο και πλέον μήνες,οι Αντεννικοί κατάφεραν να καταλήξουν στο συνδυασμό των ονομάτων που θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και έτσι είναι πια μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε το κανάλι θα προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις του σε σχέση με το συγκεκριμένο φορμά, το οποίο ως γνωστόν έρχεται στους δέκτες μας από Γενάρη και μετά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, το παζλ της κριτικής επιτροπής συμπληρώνεται ως εξής… Δίπλα στην Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο θα δούμε να κάθονται και η Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο Μιχάλης από τους Stavento.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν έρθει σε επαφή αυτές τις ημέρες με την διοίκηση του καναλιού, οι συζητήσεις τους έχουν προχωρήσει σε πολύ θετικό κλίμα,με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα πριν δώσουν οριστικά τα χέρια.

Το κανάλι δε είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο που και ο Μιχάλης και η Μελίνα δέχτηκαν να μπουν στην όλη διαδικασία του “The Voice”, μιας και εκτός της Δέσποινας και του Αντώνη, ήθελαν να έχουν στην επιτροπή και κάτι πιο εναλλακτικό όπως είναι οι Stavento, αλλά και μία νότα έντεχνου τραγουδιού, το οποίο αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο η Μελίνα Ασλανίδου!

Read More

And More