Μαργαρίτα Παπανδρέου: Το νέο της βιβλίο ένωσε τις γυναίκες της οικογένειας! Φωτογραφίες

Στα 92 της χρόνια η Μαργαρίτα Παπανδρέου αποφάσισε να πει όλες τις αλήθειες της ζωής της μέσα από ένα βιβλίο με τίτλο “Έρωτας και εξουσία”. Το πολυσυζητημένο βιβλίο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που ανάμεσά τους είναι και η σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη, παρουσιάστηκε επίσημα το βράδυ της Πέμπτης στον Ιανό.

Στο πλευρό της Μαργαρίτας Παπανδρεου ήταν όλη της η οικογένεια, οι νύφες της , οι γιοι της και τα εγγόνια της. Από τις σπάνιες στιγμές που βρίσκονται όλοι μαζί και που βλέπουμε τις τρεις γενιές γυναικών της οικογένειας Παπανδρέου.


Η συγγραφέας με τον γιο της Αντρίκο Παπανδρέου

Οι νύφες της έδωσαν δυναμικό “παρών” στην εκδήλωση, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε και η εγγονή της που έχει πάρει και το όνομά της. Η κόρη της Άντας και του Γιώργου Παπανδρέου έχει εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη κοπέλα και στηρίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα σε όλα.


Η Μαργαρίτα Παπανδρέου με τις νύφες της Άντα, Μαριάνθη και Αλεξία

Για το βιβλίο μίλησαν ο τέως αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Σωτήρης Μουσούρης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, ο γιος της συγγραφέως Νίκος Παπανδρέου, η συντονίστρια του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη, Φωτεινή Σιάνου και η δημοσιογράφος Αμαλία Σκέπερς.

Ηχηρή απουσία από την εκδήλωση ήταν αυτή του άλλου γιου της και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου. Ωστόσο την τίμησαν πολλά από τα πρώην και νυν στελέχη του κόμματος.


Άντα Παπανδρέου με την κόρη της Μαργαρίτα, Αντρίκος και Αλεξία Παπανδρέου


Νίκος και Αλεξία Παπανδρέου


Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για το βιβλίου ήταν και ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Read More

And More