Μάσκα μαλλιών για ξηρές άκρες! Αυτή η συνταγή θα σε σώσει!

Αν έχεις μαλλιά με ξηρές άκρες έχουμε αυτή την φανταστική DIY συνταγή που είναι σωτήρια! Αρκεί να πας στο κοντινότερο super market να πάρεις το σωστό προϊόν και να επιστρέψεις σπίτι σου για να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1. Κόψε ένα αβοκάντο στη μέση, αφαίρεσε το σπόρο και ρίξε όλο το περιεχόμενο μέσα σε ένα μπλέντερ.
2. Πρόσθεσε περίπου 1/4 του κουταλιού της σούπας βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη Ε είναι θαυματουργή και για το πρόσωπο και μπορείς να την βρεις και σε κάψουλες στο φαρμακείο. Μια επένδυση που πρέπει να κάνεις έτσι κι αλλιώς (διάβασε εδώ το άρθρο για τις βιταμίνες που ομορφαίνουν την επιδερμίδα μας)
3. Ρίξε μια κουταλιά από το αγαπημένο σου λάδι (ελαιόλαδο, λάδι καρύδας κλπ)
4. Χτύπησε το μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα ενιαίο παχύρρευστο μείγμα

Εφαρμογή
Για να την απλώσεις σωστά στα σημεία που πρέπει και να μην σου προκαλέσει λιπαρότητα σε όλο το μήκος κάνε το trick της κοτσίδας! Πιάσε, δηλαδή, τα μαλλιά σου κοτσίδα και άπλωσε τη μάσκα στο μήκος της αφού βρέξεις τα μαλλιά σου. Άπλωσέ την στο μήκος της κοτσίδας και βάλε ένα πλαστικό σκουφάκι (πετσέτα, αν δεν έχεις) ώστε να αναπτύξει θερμοκρασία, να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσει καλύτερα το προϊόν . Περίμενε έτσι για περίπου 20 λεπτά και έπειτα μπες στο μπάνιο και κάνε ότι συνήθως!

Αφού δοκιμάσεις αυτή τη μάσκα θέλω οπωσδήποτε feedback! Με άλλα λόγια, στείλε comment και πες μας πώς σου φάνηκε!

Read More

And More