Η κόρη του Γ. Μπέζου και της Ν. Τσαλίκη ακολούθησε τα χνάρια τους!

Η Ηρώ Ελένη Μπέζου εδώ και τρία χρόνια βαδίζει στα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της. Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς η καριέρα τους είναι αξιοζήλευτη τόσο από τους ανθρώπους του χώρου όσο και από το ευρύ κοινό.

Η Ηρώ, όπως είναι φυσικό, με δύο γονείς ηθοποιούς δεν θα μπορούσε παρά να λατρέψει το θέατρο και την υποκριτική κι έτσι αποφάσισε να τελειώσει την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και είναι πλέον επαγγελματίας ηθοποιός.

Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο άνθρωπο, που “το έχει”. Είναι φυσική εξέλιξη ενός κοριτσιού που έχει γνωρίσει το θέατρο από πολύ κοντά και έχει δει με τους γονείς της δεκάδες παραστάσεις. Φυσικά, στη δραματική σχολή αρίστευσε!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι χαρούμενος για την επιλογή της κόρης του να ασχοληθεί με το θέατρο. “Παρόλο που ήταν μαθήτρια σχεδόν του 20 στο σχολείο και θα μπορούσε να μπει σε όποια σχολή ήθελε, προτίμησε να ασχοληθεί με το θέατρο. Και χάρηκα πάρα πολύ. Την ξέρω καλά και είδα τις δυνατότητές της. Αν έβλεπα ότι δεν μπορούσε, εγώ ο ίδιος θα της έλεγα να μην το κάνει”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο γονείς της θέλουν να ψηθεί πρώτα στο σανίδι και στη συνέχεια, αν θελήσει, να αναλάβει δράση στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης.

Η Ηρώ αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις και γενικά να μιλάει πολύ για τον εαυτό της γιατί θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ.
Το θεατρικό ντεμπούτο της στο “Φιόρο του Λεβάντε” συνοδεύτηκε από θετικά σχόλια και ευνοϊκές κριτικές.

Έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, ανάμεσά τους και ο Σταμάτης Φασουλής που της εμπιστεύτηκε ρόλο στην παράσταση “Τρίτο Στεφάνι” που έπαιξε στη συνέχεια.

Η τελευταία της εμφάνιση στο Εθνικό Θέατρο ήταν στην παράσταση “Η μητέρα του σκύλου” του Παύλου Μάτεσι, που ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαΐου.

Τέλος, το καλοκαίρι θα παίξει στη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Σκηνοβάτες” , στις 15 και 16 Ιουλίου στην Επίδαυρο. Την σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει και πάλι ο Σταμάτης Φασουλής και θα έχει την χαρά να παίζει μαζί με τους Νένα Μεντή, Σοφία Φιλιππίδου, Νίκο Κουρή, Τάνια Τρύπη, Ελένη Κοκκίδου, Μάκη Παπαδημητρίου και Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ηρώ αποτελεί την επιβεβαίωση της παροιμίας “το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά”!

Read More

And More