Διάσημη Ελληνίδα φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την φουσκωμένη κοιλίτσα και γυμνή!

Η πρώτη που φωτογραφήθηκε γυμνή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και προκάλεσε διάφορα σχόλια ήταν η Demi Moore. Η ηθοποιός δεν είχε καμία ανασφάλεια να μοιραστεί την φουσκωμένη κοιλίτσα της με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Από το 1991 ακολούθησαν δεκάδες μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες…

Το TLIFE είχε συγκεντρώσει σε album τις πιο δυνατές από αυτές και σου της παρουσίασε! Σήμερα, σου παρουσιάζουμε μία ακόμα celebrity και αυτή τη φορά Ελληνίδα. Πρόκειται για την Μαργαρίτα Δρούτσα που όχι μόνο φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και γυμνή!

Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι 8 μηνών έγκυος και θα αποκτήσει, με τον αγαπημένο της Γιάννη Τόλη, το πρώτο της παιδί! Η μέλλουσα μανούλα δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το ευτυχές γεγονός, για προληπτικούς λόγους καθώς η εγκυμοσύνη της είχε κάποιες δυσκολίες και η είδηση έγινε γνωστή μόλις πριν από ένα μήνα.

Τώρα, τολμά και φωτογραφίζεται γυμνή συμμετέχοντας στην εκστρατεία του Life&Style για τον καρκίνο του μαστού μαζί με άλλες 52 Ελληνίδες celebrities. “Οφείλουμε στον εαυτό μας να προλαβαίνουμε το καθετί -μικρό ή μεγάλο- που μπορεί να μας συμβεί. Ειδικά όταν είναι στο δικό μας χέρι. Πρέπει να μάθουμε να προστατευτούμε τους εαυτούς μας και ειδικότερα το στήθος,που είναι κομμάτι του σώματος που εκπροσωπεί τον όρο ‘γυναίκα’”, αναφέρει η μαργαρίτα στο περιοδικό.

Read More

And More