Αλ. Αντωνόπουλος στο TLIFE: “Αν δεν υπάρχει χιούμορ στη ζωή μας, καλύτερα να φουντάρουμε”

Αν τον συναντήσει κανείς από κοντά, θα διαπιστώσει ότι είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Του αρέσει να κάνει τους άλλους να γελάνε και φροντίζει για όλους. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι σίγουρα αυτό που λέμε η “ψυχή της παρέας”. Φέτος, η παρέα του είναι οι συντελεστές της σειράς “Το αμάρτημα της μητρός μου”.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει στο TLIFE πως πρόκειται για μία θαυμάσια σειρά και φυσικά νιώθει τυχερός που στις μέρες μας έχει δουλειά. Ο κος Αντωνόπουλος είναι από τους ηθοποιούς που έχουν σημαντική καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.

Ο εγγονός της μεγάλης ηθοποιού Κατίνας Παξινού, θα θυμούνται οι παλαιότεροι πως υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ. Οι νεότεροι τον έχουν γνωρίσει μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Δις Εξαμαρτείν”. Τώρα θα τον απολαμβάνουμε κάθε Τετάρτη μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Πείτε μας δυο λόγια για τη σειρά και το ρόλο σας.
Κάνω έναν πλούσιο που ερωτεύομαι μια φτωχιά και ο γιος μου ερωτεύεται την κόρη της. Αυτό φέρνει τρομερά εμπόδια στη ζωή μας που βέβαια εμείς σαν γονείς πρέπει να υποχωρήσουμε γιατί δεν μπορούμε να παντρευτούμε και οι 4. Οι δύο θα παντρευτούν κι αυτό φέρνει όλες τις ανατροπές κι όλες τις δυσκολίες και τρομερές φαρσικές σκηνές με πολύ γέλιο. Είναι μια υπέροχη σειρά. Στις στιγμές αυτές, τις δύσκολες, που ζούμε είναι μεγάλη ευτυχία το ότι έχουμε δουλειά, που ελπίζουμε να την πληρωθούμε κιόλας και μάλιστα καλή δουλειά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ελπίζω να την ξεχωρίσει ο κόσμος!”

Ξέρουμε ότι υπάρχουν ήδη γραμμένα όλα τα επεισόδια της σειράς.
Έχω ολόκληρο το σενάριο στο σπίτι μου. Αυτό είναι σπάνιο και σπουδαίο. Αυτό μόνο με Παπαθανασίου- Ρέππα το έχω συναντήσει.

Είστε η ψυχή της παρέας! Φροντίζετε για όλους πάντα για όλους;
Όσο μπορώ ναι! Αλίμονο, εδώ είναι το σπίτι μου. Η δουλειά μου είναι το σπίτι μου. Το δεύτερό μου σπίτι.

Έχετε συνεργαστεί ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα;
Έχω κάνει ένα “Κόκκινο δωμάτιο” κι έχω παίξει και σε ένα σήριαλ δικό του πολύ παλιό. Πρώτη φορά δουλεύω τόσο πολύ με τον Αλέξανδρο αλλά τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Γνωριζόμαστε παραπάνω από 20 χρόνια. Είμαστε στον ίδιο χώρο και έχουμε πάρα πολύ φιλικές σχέσεις.

Το χιούμορ σας και ο αυτοσαρκασμός είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και στην προσωπική σας ζωή;
Εννοείται, γιατί αν δεν υπάρχει χιούμορ στη ζωή μας καλύτερα να φουντάρουμε. Η ζωή είναι πολύ δύσκολη και αν δεν την πάρεις με λίγο χιούμορ δεν βγαίνει. Ούτε το ψωμί δεν βγαίνει, ούτε τίποτα!

Τι είναι αυτό που σας δίνει ενέργεια αυτές τις μέρες που είναι περίεργες;
Η δουλειά μου! Μου δίνει πάρα πολύ ενέργεια. Ζω μέσα από τη δουλειά μου και η δουλειά μου με ζει. Τρελαίνομαι, μου αρέσει πολύ!

Θέαρο, γυρίσματα για τησ ειρά. Έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε άλλα πράγματα;

Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα, ούτε να πάω στον οδοντογιατρό, Εδώ και τρεις μήνες έχω πρόβλημα στο δόντι μου, πεθαίνω από τους πόνους και δεν έχω χρόνο να πάω. Όταν μου λένε από την παραγωγή τώρα μπορείς να πας στον οδοντογιατρό, δεν μπορεί ο γιατρός. Επομένως θα παίξω με μασέλα σε λίγο! Ελπίζω όμως ότι τώρα μέσα στο Πάσχα θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες.

Αυτό με την έλλειψη χρόνου σας έχει κουράσει, στα τόσα χρόνια;
Το έχω συνηθίσει πια! Τόσα χρόνια τα βολεύουμε μια χαρά…

Read More

And More