Θρήνος για το 25χρονο μοντέλο που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Την τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης η 25χρονη Κάλλη Μουλκιώτη. Η μελαχρινή καλλονή με το μεγάλο χαμόγελο απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Ποσειδώνος.
Φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το γλυκό κορίτσι έκλεισε για πάντα τα δυο του μάτια. Ήδη στο facebook πολλοί φίλοι της μιλούν για τον σπάνιο χαρακτήρα της νεαρής φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα στο modelling αλλά και στην δημοσιογραφία.

Στα 18 της, η Κάλλη είχε κερδίσει τα καλλιστεία “Miss Bikini” και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό στη Μάλτα. Από τότε οι προτάσεις στο modelling διαδέχονταν η μία την άλλη, η νεαρή κοπέλα όμως προσπαθούσε πάντα να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί τα media.

Προτραιότητά της ήταν οι σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή, αλλά και τα αργά και σταθερά βήματα στο χώρο του modelling, που θα την βοηθούσαν σιγά σιγά να εδραιωθεί και να συμμετάσχει σε μεγάλα Fashion shows επώνυμων σχεδιαστών.

Τη μοιραία νύχτα του τροχαίου, σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό της στην παραλιακή όταν για άγνωστο λόγο το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε προστατευτικό διάζωμα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε πρώτος στο σημείο της τραγωδίας.

Ο πατέρας της δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει και η ταυτοποίηση έγινε με το τεστ DNA. Ο ίδιος μάλιστα έχει υποστεί σοκ από το θάνατο της κόρης του και δέχεται την απαραίτητη ιατρική υποστήριξη.

Όσο για τους φίλους της 25χρονης, δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν μηνύματα στο Facebook της

Read More

And More