Γ. Πλούταρχος: “Όταν κάναμε τα δυο πρώτα παιδιά η Μαρία δεν ήθελε άλλο”

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Αγαπάει αυτό που κάνει και το κοινό τον στηρίζει και είναι πάντα θερμό μαζί του. Αυτό φάνηκε και την προηγούμενη Παρασκευή ο γνωστός τραγουδιστής αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του στο FIX Θεσσαλονίκης μαζί με τον Νίνο και την Μαρία Ιακώβου.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Κορίτσια για σπίτι” για την οικογένεια του, τη δημόσια εικόνα του και την οικονομική κρίση.

Ο γνωστός ερμηνευτής εξομολογήθηκε ότι η γυναίκα του στην αρχή ήθελε μόνο δυο παιδιά και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν ξεκίνησα με τη γυναίκα μου τη Μαρία και κάναμε τα δύο πρώτα παιδιά, δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να κάνει και τρίτο παιδί. Το δέχθηκα αμέσως, παρ’ ότι μέχρι τότε δεν είχα βγάλει το όνομα του πατέρα μου και έτσι επειδή τα κρατάμε και λίγο στον τόπο μας, ήμουν λίγο στεναχωρημένος. Από την άλλη, έπρεπε να αφουγκραστώ τη γυναίκα μου και να συμφωνήσω στη θέλησή της αυτή. Στην πορεία όμως, έπειτα από πέντε χρόνια, άρχισε η ίδια να ζητάει ένα τρίτο παιδάκι, μετά το τέταρτο και μετά το πέμπτο”.

Ο αγαπητός ερμηνευτής μίλησε για τη δημόσια εικόνα του υποστηρίζοντας ότι δεν έχει φτιάξει πότε κάποια εικόνα: “Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να κάνω κάποια εικόνα. Γιατί έτσι είναι η ζωή μου, έτσι είναι ο βίος μου. Δεν μπορώ να είμαι κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου από ό,τι είμαι στην προσωπική μου ζωή. Τουλάχιστον όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν, αυτό βλέπουν και αυτό με κρατάει κιόλας. Αυτή είναι η αλήθεια μου και το μυστικό μου, ανέφερε”. Μάλιστα ανέφερε ότι είναι ενοχλητικό να βλέπει τα παιδιά του στα περιοδικά “Ας φωτογραφήσουν εμένα, τι φταίνε τα παιδιά μου” τόνισε.
Ο ίδιος μιλώντας για την άσχημη ψυχολογία που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση αποκάλυψε: “Εγώ ο ίδιος πριν πάω στο μαγαζί να τραγουδήσω δεν έχω καλή ψυχολογία, λέω αν δεν υπήρχε η δουλεία δεν θα έβγαινα έξω να διασκεδάσω. Αλλά πιστεύω ότι ο Έλληνας το έχει μέσα του και με τον πόνο μας και με τη φτώχεια μας και με το γέλιο μας ο ‘Ελληνας διασκεδάσει”.
Τέλος ο Γιάννης εξομολογήθηκε ότι το Πάσχα δεν τραγουδάει γιατί θέλει να είναι μαζί με την οικογένεια του και να μεταφέρει στα παιδιά του τα έθιμα.

Read More

And More