Σοκάρει τον πλανήτη η υπόθεση κανιβαλισμού στις Η.Π.Α. Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα!

Δυο άνδρες γυμνοί κάτω από μια γέφυρα. Ο ένας είναι αναίσθητος, ο δεύτερος, σε κατάσταση αμόκ, τον τρώει ζωντανό! Χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν έξι φορές για να σταματήσει.

Η υπόθεση έχει σοκάρει όλο τον πλανήτη. Οι αστυνομικοί δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ούτε ότι έπρεπε να πυροβολήσουν τον δράστη έξι φορές για να σταματήσει να τρώει το πρόσωπο του θύματός του!
Μοιάζει περισσότερο για σκηνή από ταινία με πρωταγωνιστική τον Χάνιμπαλ Λέκτερ αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Συνέβη στο Μαϊάμι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, μέρα μεσημέρι!
Όλα έγιναν κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας Miami Herald και καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα ούτε του θύτη ούτε του θύματος. Κανείς δεν ξέρει ακόμη γιατί έγινε ό,τι έγινε, πως ακινητοποιήθηκε το θύμα και γιατί βρέθηκαν και οι δυο άνδρες χωρίς ρούχα.
Το γεγονός ότι δε βρέθηκε οπλισμός στο σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο άνδρες οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα πως δεν αποκλείεται ο δράστης να χρησιμοποίησε απλά τη δύναμή του για να ακινητοποιήσει το θύμα του.

Διάβασε περισσότερα για την απίστευτη υπόθεση και δες το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο Newsit

Read More

And More