Το ψυχογράφημα του κτήνους της Πάρου

Κανένα ελαφρυντικό δεν μπορεί να επικαλεστεί το ανθρωπόμορφο τέρας που κακοποίησε και χτύπησε την μικρή Μυρτώ στις 22 Ιουλίου στην Πάρο και που ομολόγησε κυνικά τις πράξεις του σύμφωνα με την αστυνομία.

Ζήτησε συγγνώμη και οδηγήθηκε στην φυλακή ο βιαστής της 15χρονης στην Πάρο

Ο 21χρονος Πακιστανός αφού έκανε ότι έκανε, συνέχισε τη ζωή του με μνημειώδη ψυχραιμία και οργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο διαφυγής του από την Ελλάδα.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Νewsit o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας η συμπεριφορά του εγκληματία της Πάρου δείχνει ότι δεν είναι ψυχιατρικά άρρωστος. Αρα λοιπόν αυτό δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ του και πως συνάγεται αυτό. Από τον τρόπο που μιλάει, τον τρόπο που τα διηγήθηκε, τον κυνισμό του, το ότι έπραξε όλα αυτά που έπραξε και σηκώθηκε και έφυγε, κρύφτηκε και προσπάθησε να δραπετεύσει και πήγε στο προξενείο του να ζητήσει επαναπατρισμό.

Αρα αυτός ο 21χρονος άνθρωπος τι είναι; Είναι ένας βαριά διαταραγμένος χαρακτήρας, μια βαριά διαταραγμένη προσωπικότητα. Ολα αυτά που έκανε, ο τρόπος που τα αντιμετώπισε και ο τρόπος που τα παρουσίασε δείχνει ότι είναι ένας ψυχοπαθητικός, πάσχει δηλαδή από μια ψυχοπαθητική διαταραχή της προσωπικότητας.

Διάβασε όλα όσα λέει στο Νewsit o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Read More

And More