Πέθανε η μητέρα της ηθοποιού Ευδ. Ρουμελιώτη, Βασιλική. Ο γιος της Γιώργος στο TLIFE

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη στην οικογένεια της ηθοποιού, Ευδοκίας Ρουμελιώτη που περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, λίγους μήνες μετά τον γάμο της. Η 59χρονη μητέρα της Βασιλική Σιάνη, έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι.

/

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος, το ατύχημα συνέβη στις 2 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε στο Ασκληπίειο Βούλας.

/

Ο αδερφός της Ευδοκίας, Γιώργος Ρουμελιώτης έγραψε στο Facebook ένα μήνυμα οργής αλλά και συγκίνησης. Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE για το τραγικό περιστατικό. Διάβασε το μήνυμά του στο Facebook και όσα είπε στο TLIFE

/

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γιο της άτυχης Βασιλικής Σιάνη, Γιώργο ο οποίος επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση: “Δυστυχώς η μητέρα μας απεβίωσε σήμερα και βρισκόμαστε στο τέλος των άσχημων διαδικαστικών θεμάτων.”

Όταν ρωτήθηκε αν η οργή του στο Facebook έχει να κάνει με τους γιατρούς, απάντησε καταφατικά και πως κάποια άλλη στιγμή αργότερα θα μιλήσει γι’αυτό.
/

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε, στο πλευρό της νύφης Ευδοκίας Ρουμελιώτη και στο γάμο της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη που έγινε στις αρχές Ιουλίου.

/

Read More

And More