Νύχτα τρόμου για την έγκυο Αννέτ Αρτάνι! Αναρρώνει στο νοσοκομείο! Φωτογραφίες

Στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση βρίσκεται η τραγουδίστρια Αννέτ Αρτάνι η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον Οκτώβριο περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Giovanni Olivira.

“My scared little girl is home and not herself after nearly getting attacked again by an aggressive neighborhood dog yesterday who bit her two years ago” έγραψε η Αννέτ κάτω από τη φωτογραφία της σκυλίτσας της μετά την επίθεση που δέχθηκε

Η γλυκιά τραγουδίστρια έζησε προχθές το βράδυ κυριολεκτικά μια νύχτα τρόμου αφού ο σκύλος του γείτονά της, επιτέθηκε στον σκύλο της, τη Μίνι, κάτι που είχε ξανακάνει δυο χρόνια πριν, με αποτέλεσμα η ίδια στην προσπάθειά της να τον γλιτώσει χτύπησε στην κοιλιά και σε άλλα σημεία του κορμιού της! Αμέσως πήγε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με σκοπό να παρακολουθείται τόσο το έμβρυο όσο και η κατάσταση του τραχήλου της, έτσι ώστε να μην προκληθεί πρόωρος τοκετός.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε η ίδια την τρομακτική εμπειρία της στο προφίλ της στο instagram, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία με εικόνες αγίων δίπλα στη φωτογραφία του υπέρηχου του μωρού της, παρακαλώντας το θεό να το προστατεύσει!


“Keeping my boy safe surrounded by a little icon vigil until he arrives, especially after last night’s scare. Thank you Hellenic Gifts for the two new additions”

Η Αννέτ έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο ότι ήταν μια δύσκολη νύχτα και πως θα ήθελε να ήταν ήδη 31 Οκτωβρίου, να έχει γεννήσει και να κρατάει το μωρό της στη αγκαλιά της!

“Officially over being in a hospital gown. Last night was more than enough for me and it’s just not cute anymore. I would love to just fast forward to Oct 31st where I’m holding my baby in my arms already! #enough” έγραψε η τραγουδίστρια

Read More

And More