Παντελής Παντελίδης: Πλημμύρισε με λουλούδια ο τάφος του! Σήμερα έγιναν τα εννιάμερα

Βαρύ κλίμα στα εννιάμερα του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής που αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια του δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έχασαν τόσο ξαφνικά και άδικα τον Παντελή τους.

Και τώρα εννιά μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο βρέθηκαν όλοι μαζί στον τάφο του για το τρισάγιο, που έγινε το πρωί της Παρασκευής, στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, εκεί που ο καλλιτέχνης κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο. Το τρισάγιο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με περίπου 40 άτομα.

Η αγάπη του κόσμου όμως, παραμένει, μεγάλη και ο τάφος του Παντελή έχει πλημμυρίσει με λουλούδια, αρκουδάκια, κεριά και μηνύματα αγάπης. Οι φίλοι του και φίλαθλοι της ΑΕΚ, γνωρίζοντας πόσο αγαπούσε την ομάδα έχουν αφήσει κασκόλ, μπλούζες και σημαίες της “κιτρινόμαυρης” και ένα πανό με φωτογραφίες του που γράφει “Αντίο άρχοντα, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας”.

Ενώ, δεκάδες είναι και τα λουλούδια που αφήνουν κάθε μέρα στον τάφο του, αλλά και τα κεριά που σιγοκαίνε κάθε βράδυ στη μνήμη του.



Read More

And More