Σκηνές, στιγμές… για τις οποίες ντρέπονται και θέλουν να ξεχάσουν οι σταρ

Λαμπερές αφίσες, βραβεία, ακριβά ρούχα, πλούτη και εκατομμύρια θαυμαστές. Στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας και επιτυχίας που έχουν κάνει τους σταρ να δακρύσουν. Πέρα όμως από αυτές τις καλές στιγμές που θα θυμούνται για πάντα, υπάρχουν και κάποιες άλλες που θέλουν να ξεχάσουν.

Επιθέσεις σε φωτογράφους υπό καταστάσεις αμόκ, αμήχανες στιγμές επί σκηνής, ρόλοι-αποτυχίες, έρωτες καταστροφικοί και πολλά ακόμα αμήχανα περιστατικά που έχουν κάνει τους αγαπημένους μας διάσημους να ντραπούν, να μετανιώσουν και να θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη τους πως έγιναν. Ευτυχώς για εμάς -δυστυχώς για εκείνους, τα ντοκουμέντα αυτά υπάρχουν και εμείς ετοιμάσαμε ένα μίνι αφιέρωμα με τα καλύτερα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την παράκρουση που έπαθε το είδωλο της Pop, Britney Spears, όταν σεληνιάστηκε και ξυρίστηκε γουλί; Ειδικά το βίντεο που τη δείχνει να επιτίθεται με ομπρέλα σε έναν κακόμοιρο παπαράτσι. Ένα αρχείο που η Britney θα ήθελε να χρησιμοποιήσει ως προσάναμα σε μια βραδιά BBQ με τους φίλους της.

Η διδάξασα όμως -που δεν βάζει μυαλό- είναι η Kate Moss. Άπειρο υλικό με ανύποπτες λήψεις που τη δείχνουν υπό την επήρεια ουσιών και λιώμα στο μεθύσι. Πόσες τούμπες έχει φάει αυτό το κορίτσι; Πόσες φωτογραφίες “αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι” έχουν τραβηχτεί; Κάποια βράδια το κορίτσι ξεσαλώνει… Tο πρωί βλέπει τις photos, εξοργίζεται και ντρέπεται. Παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να γιολάρει σαν έφηβη!

Από τη λίστα με τα κακά κορίτσια δεν θα μπορούσε να λείπει η Lindsay Lohan, η οποία και αυτή έχει απαθανατιστεί σε πολύ ντροπιαστικές φωτογραφίες κατά καιρούς. Ο εθισμός της σε ναρκωτικές ουσίες την έχει φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια!

David Hasselhoff, ο ιππότης της ασφάλτου και του πατώματος, μιας και το βίντεο που κυκλοφόρησε, τον έδειχνε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μεθυσμένο, να τρώει μετά βίας ένα μπέργκερ από το πάτωμα και την κόρη του να τον νουθετεί. Ο David μετάνιωσε μετά από αυτό το βίντεο και έβαλε μυαλό. Αποφάσισε να αντιμετωπίσει με σθένος και σοβαρότητα το πρόβλημα αλκοολισμού του. Αν τα κατάφερε; Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Τι γίνεται όμως όταν τα απρόοπτα βρίσκουν τους σταρ επί σκηνής; Όπως η Janet Jackson που είδε το στήθος της να αποκαλύπτεται στο κοινό; Πάλι καλά που υπήρχε πάνω ένα αστεράκι για να καλύπτει το επίμαχο σημείο. Σαφώς και ήταν προσχεδιασμένο και όχι ατύχημα όπως ισχυρίστηκε εκ των υστέρων η τραγουδίστρια. Κατά τη γνώμη μας για αυτό θα έπρεπε να ντρέπεται και όχι επειδή το στήθος της βρέθηκε σε κοινή θέα από τον απρόσεκτο Justin Timberlake.

Ή ο Justin Bieber που καλά καλά δεν πρόλαβε να βγει στη σκηνή και με μια φούρλα οι ανεξέλεγκτες bieliebers τον είδαν να κάνει εμετό. Ο αγαπημένος σταρ όλων των έφηβων κοριτσιών είπε ότι τον πείραξε το γάλα. Αφού σε χαλάει ρε Justin…

Είναι όμως και κάποιοι σταρ που πήραν συνειδητά κάποιες αποφάσεις και στην πορεία το μετάνιωσαν. Όπως για παράδειγμα ο Ben Affleck που μετά το χωρισμό του με τη JLo, δήλωσε ότι αυτός ο φλογερός έρωτας, έκανε πολύ κακό στην καριέρα του (ποια καριέρα ρε Μπεν; Σχεδόν κανείς δεν σε ήξερε πριν από αυτή την σχέση).

Και η Halle Berry ένιωσε ντροπή και μετάνοια, όταν της φώναξαν από τη σκηνή: “Halle your berry. Έλα να παραλάβεις το χρυσό σου βατόμουρο για το ρόλο σου ως Catwoman!” Το έχει ομολογήσει και η ίδια άλλωστε, πως αυτός ο απαράδεκτος ρόλος της κατέστρεψε την καριέρα και οι προτάσεις έπεσαν κατακόρυφα.

Και άλλοι βραβευμένοι ηθοποιοί όμως έχουν παραδεχτεί ότι ντρέπονται για ρόλους που έχουν υποδυθεί στο παρελθόν. Όπως ο George Clooney για τον “Batman & Robin”, η Michelle Pfeiffer για το “Grease 2” αλλά και η Jessica Alba για το “Fantastic 4”.

Άλλοι πάλι έχουν ντραπεί για τα τατουάζ τους. Όπως ο Johny Depp που μετάνιωσε για το “Winona Forever” που είχε χτυπήσει προς τιμήν του κοριτσιού του, Winona Ryder.

Αλλά και η Megan Fox, η οποία έσβησε το τατουάζ της Marilyn Monroe, επειδή δεν ήθελε λέει να συνδέεται με την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα της ηθοποιού.

Συμπέρασμα: Οι διάσημοι είναι σαν όλους εμάς. Με τις παραξενιές τους, τις φρίκες τους, τις δυσάρεστες και άσχημες αναμνήσεις που τους κάνουν να ντρέπονται και προσπαθούν να ξεχάσουν.

Read More

And More