Τάμτα: Το τρελό καλοκαίρι στη Μύκονο με τον Πάρι Κασιδόκωστα και η ανεβασμένη διάθεση! Βίντεο

Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας. Το hot ζευγάρι της πόλης, η hot είδηση της περασμένης εβδομάδας! Η αγαπημένη τραγουδίστρια και fashion icon, ζει τον απόλυτο έρωτα μετά από καιρό στο πλευρό του ωραίου και περιζήτητου εργένη Πάρι και είναι η μοναδική φορά που μας αφήνει να μάθουμε νέα για την προσωπική της ζωή, μετά τον Γρηγόρη Πετράκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν, η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση το καλοκαίρι και στις τυχαίες κοινές τους διακοπές στη Μύκονο. Η Τάμτα μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεό της τον τελευταίο καιρό, δείχνει πόσο ανεβασμένη είναι η διάθεσή της και πώς περνάει…

Κι εκτός από το πόσο χαρούμενη δείχνει στις πόζες της, διακρίναμε ότι έχει ομορφύνει πολύ και το στυλ της είναι κοντά σε αυτό του Πάρι!

https://instagram.com/p/6JoaNxH2zK/

Στη Μύκονο, πολλές φορές έκαναν βόλτες στα Ματογιάννια και με την αδερφή του Πάρι, Εριέττα Κούρκουλου και τον σύντροφό της Μαριο Καπότση, ενώ διασκέδαζαν όλοι μαζί σε γνωστά bar του νησιού.

Xορεύοντας με την επιτυχία των Playmen που ανήκουν στην Panik Record, την οποία έχει ο Πάρις Κασιδόκωστας με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Kαι τσιφτετέλι σε… σουβλατζίδικο!Ποιος να τραβάει άραγε το βίντεο;

Αγάπη μόνο, λέει η Τάμτα…

https://instagram.com/p/6eSIMdH29w/

https://instagram.com/p/7TM6Pxn21b/

https://instagram.com/p/758Fafn2yl/

Έτοιμη για νέα πράγματα και στην δισκογραφική της εταιρία, ΕΜΙ! Ο έρωτας τελικά της ταιριάζει πολύ…

https://instagram.com/p/8iZ15En2ws/

Read More

And More