Jennifer Aniston! Πιο νέα και όμορφη από ποτέ! Μάθε τα beauty μυστικά της…

Κάποτε ήταν Rachel… Μετά έγινε η σύζυγος του Bradt Pitt… Πιο μετά, αυτή την οποία εγκατέλειψε o Bradt για χάρη της Angelina Jolie… Σήμερα, πολλά χρόνια μετά είναι η Jennifer Aniston, ετών 42, πιο sexy, όμορφη και νέα από ποτέ!

Σήμερα, δύο μέρες μετά από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας “Horrible Bosses”, η Jennifer κάνει τα διεθνή γυναικεία sites να αφιερώνουν σελίδες ολόκληρες για τα μυστικά ομορφιάς της. Γιατί; Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω photo.

H Jennifer Aniston σήμερα και η Jennifer Aniston από τα Φιλαράκια το 1998. Θα μπορούσε να είναι και το παιχνίδι “Βρες τις διαφορές!” μιας και η Hollywood Star παραμένει εκθαμβωτική. Διόρθωση: έχει γίνει εκθαμβωτική!

Τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Aniston

Η Jennifer και το μακιγιάζ της…
Χωρίς υπερβολές, χωρίς έντονα χρώματα (δεν μας έχει συνηθίσει σε αυτό, έτσι κι αλλιώς!) η Jennifer εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Horrible Bosses με ένα μακιγιάζ που μας αρέσει πολύ. Υπεύθυνη για το αποτέλεσμα είναι η make up artist Angela Levin η οποία επιμελήθηκε και το look της στην ταινία. Για τα μάτια της χρησιμοποίησε shimmering λευκή και χακί σκιά από την φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Chanel για το 2011 (θα στο δείξουμε σύντομα αλλά προς το παρόν μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση εδώ). Για τα χείλη της επέλεξε μια περλέ nude απόχρωση από τα νέα Chanel Rouge Coco Shine. Συγκεκριμένα πρόκειται για την απόχρωση Canotier που έρχεται σύντομα στα ράφια! Τέλος, για να δώσει ένα υπέροχο bronze χρώμα στο σώμα της, χρησιμοποίησε την Chanel Sublimage La Creme.
Στην καθημερινότητά της, πάντως, η ελληνίδα Jennifer Aniston (πάντα μας αρέσει να το λέμε!), χρησιμοποιεί το Sheer Colour Cheek Tint από τον Bobbi Brown για να δώσει ένα χρώμα υγείας στα ζυγωματικά της. “Προτιμώ το φυσικό look κατά την διάρκεια της μέρας και αυτό το κρεμώδες ρουζ δίνει στο πρόσωπό μου μια απαλά, ροζ λάμψη!”.

Η Jennifer και τα πολυσυζητημένα μαλλιά της!

Πολύ πριν κάνει καριέρα η ίδια, έκαναν τα μαλλιά της! Το Rachel cut άφησε ιστορία δημιουργώντας ουρές ατελείωτες έξω από τα κομμωτήρια με κορίτσια που ζητούσαν το Rachel cut (δες εδώ ποια άλλα κουρέματα έχουν αφήσει ιστορία). Σήμερα, η Jennifer Aniston έχει επίσης υπέροχα μαλλιά! “Υπεύθυνος” γι’ αυτό είναι ο κομμωτής της Chris McMillan ο οποίος έχει αναλάβει το hair look της από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα Φιλαράκια.
“Τότε η Jennifer είχε μακριά μαλλιά, όλα σε ένα μήκος. Θυμάμαι μου είχε πει: δεν θέλω να μου κόψεις το μήκος. Αλλά είμαι κομμωτής! Και της έκανα ένα έντονο ντεγκραντάρισμα που αμέσως προκάλεσε τις εντυπώσεις”. Όσον αφορά τον τύπο των μαλλιών της είναι σπαστά και τα ισιώνει τακτικά. Αγαπημένα προϊόντα styling; Τίποτ’ άλλο από Shu Uemura! Λούζεται σχεδόν κάθε μέρα, κόβει τις άκρες των μαλλιών της ανά έξι εβδομάδες και κάνει καθημερινή ενυδάτωση με μάσκες!

Η Jennifer καστανή!


Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου η Jennifer μεταμορφώθηκε σε sexy καστανή. Μια αλλαγή που έγινε κατόπιν συμφωνίας με τον παραγωγό της ταινίας Seth Gordon. Την αλλαγή αυτή επιμελήθηκε, ποιος άλλος, από τον Chris McMillan, τον κομμωτή που εμπιστεύεται χρόνια τώρα!
Αλήθεια, πώς προτιμάς την Jennifer; Ξανθιά ή καστανή; Στείλε το σχόλιό σου παρακάτω!

Η Jennifer και η περιποίηση προσώπου
“Κάθε πρωί όταν σηκωθώ και κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο πλένω το πρόσωπό μου με ένα σαπούνι της Neutrogena και έπειτα απλώνω ένα serum του Dr Hauschka” έχει δηλώσει η Jennifer Aniston και αμέσως μετά πολλοί έσπευσαν στο φαρμακείο για να αγοράσουν το ίδιο σαπούνι με εκείνη!


Neutrogena Transparent Facial Bar. Αυτό είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί η ηθοποιός πρωί, βράδυ για τον καθαρισμό του προσώπου της! Κοστίζει μόλις 2 δολάρια!
Για περισσότερα info κάνε κλικ εδώ.

Η Jennifer Aniston, ο έρωτας και η sexy σιλουέτα!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι; Η Jennifer παρόλο που είναι ερωτευμένη με Justin Theroux διατηρεί την σιλουέτα της αψεγάδιαστη! Πώς; Κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα fitness μυστικά της που συγκέντρωσε το TLIFE για σένα!

Read More

And More