Έφτασε στο γραφείο το πρώτο άρωμα του Alexander Wang!

Μακάρι να μπορούσα να σου περιγράψω με λόγια εκείνο το συναίσθημα για την στιγμή που στα χέρια σου φτάνει ένα προϊόν για το οποίο είχες γράψει μηηηηνες πριν! Ας είμαι πιο πρακτική, λοιπόν, και λιγότερο συναισθηματική…

Τον περασμένο Ιούνιο σου είχαμε γράψει εδώ ότι ο Alexander Wang επρόκειτο να κάνει την πρώτη του αρωματική απόπειρα και να κυκλοφορήσει άρωμα σε συνεργασία με τον οίκο που εκπροσωπεί. Και κάπως έτσι, ο καιρός πέρασε και το ολοκαίνουριο άρωμα B by Balenciaga έφτασε στο γραφείο!

“Ήταν για μένα μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα στη δημιουργία ενός αρώματος. Ήταν σημαντικό να συλλάβω την έννοια της γυναίκας, της καρδιάς, της προσωπικότητας του αρώματος B. BALENCIAGA”, είπε ο Alexander Wang για την πρώτη του απόπειρα. Και την ίδια στιγμή ο οίκος και ο Alexander δημιουργεί και μια νέα κατηγορία αρωμάτων: τα woody green!



Και το απαραίτητο φωτογραφικό ντοκουμέντο από την άφιξη του B by Balenciaga στο γραφείο…

Πρόκειται για ένα άρωμα που είναι αισθησιακό αλλά και δροσερό ταυτόχρονα και μάλλον αυτό οφείλεται στα πολύ πρωτότυπα και μεταξύ τους αντίθετα συστατικά της σύνθεσης. Σημείωσε:
Νότες κορυφής: συμφωνία από φασόλι σόγιας, άγρια λευκά κρίνα
Νότες καρδιάς: ρίζα ίριδας, καρδιά από ξύλο κέδρου
Νότες βάσης: σπόροι ambrette, ξύλα κασμίρ

Και φυσικά, πρόκειται για εκείνα τα πολύ χαρακτηριστικά αρώματα που δεν τα μυρίζεις παντού, γεγονός που αυξάνει περισσότερο ακόμη την αξία του.

Αν με ρωτάς για το αν θα το έβαζα στο boudoir μου θα σου έλεγα ναι! Ειδικά, για εκείνα τα πρωινά στο γραφείο είναι ό,τι πρέπει (με έναν τρόπο σου προκαλεί διαύγεια!) και δεν έχω κανένα καλύτερο επιχείρημα από το ότι α) είναι Balenciaga και β) θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο άρωμα που δημιούργησε ποτέ ο Alexander Wang! Σίγουρα ναι!

Read More

And More