Αυτό το Φθινόπωρο πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις τουλάχιστον ένα berry κραγιόν!

Ξέρω πως οι περισσότερες από εσάς εκεί έξω θέλετε λίγο ακόμα καλοκαίρι. Αλλά, να που μπήκαμε κι επίσημα στο Φθινόπωρο! Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να φέρεις τον χρόνο πίσω. Μπορείς, όμως, να πας πιο γρήγορα και να υιοθετήσεις πρώτη τις τάσεις της νέας σεζόν. Και, πίστεψέ με, είναι κάτι που θα σε ανανεώσει!

Στο προκείμενο: υπόθεση berry lips. Το μεγαλύτερο make up trend του Φθινοπώρου! Τόσο που αν έπρεπε να αγοράσεις ένα και μόνο προϊόν για την νέα σεζόν αυτό θα ήταν το κραγιόν σε berry απόχρωση, δηλαδή σε σκούρο κόκκινο σαν βατόμουρο.

Και να τι πρέπει να ξέρεις επιγραμματικά για το berry lips trend:
– Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τις πιο λευκές και χλωμές μέχρι τις πιο σκούρες.
– Είναι πανεύκολο να το υιοθετήσεις! Βάλε απλώς τη ΒΒ σου, χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά, μάσκαρα, berry κραγιόν στα χείλη κι έφυγες!
– Πριν απλώσεις το κραγιόν σου φρόντισε να έχεις ενυδατώσει τα χείλη σου με ένα lip balm. Άπλωσέ το για πέντε λεπτά να μαλακώσουν κι έπειτα αφαίρεσε ταμποναριστά με ένα χαρτομάντηλο.
– Αν έχεις λεπτά χείλη κλέψε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν και προτίμησε ένα σατινέ κραγιόν αντί για κάποιο ματ. Αντανακλά το φως και κάνει τα χείλη να δείχνουν έστω και λιγάκι μεγαλύτερα!

Τα νέα berry κραγιόν: από την πασαρέλα στο νεσεσέρ σου!

/

Στον Alexander Wang είδαμε την… stain τεχνική τοποθέτησης του κραγιόν. Δηλαδή, το κραγιόν που είναι πρόχειρα τοποθετημένο πάνω στα χείλη ενώ τονίζονται εσκεμμένα κάποιες κάθετες γραμμές. Φαντάσου το κάτι σαν το αποτέλεσμα που έχουν τα χείλη μας μετά από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα προτίμησε ένα κραγιόν με πλούσια σατινέ υφή όπως το Rouge Coco Shine, 88 Esprit της Chanel (€33.90).

/

Στον Zac Posen το berry lip φορέθηκε στην πιο ladylike εκδοχή του και συνδυάστηκε με το trend του πολύ λεπτού eyeliner. Εδώ τα χείλη δείχνουν πλούσια, σατινέ όσο πρέπει και βαθιά ενυδατωμένα. Για να έχεις ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα κραγιόν με θρεπτικά στοιχεία που δεν χρωματίζει μόνο, αλλά φροντίζει κιόλας τα χείλη. Το ολοκαίνουριο Rouge Ecstasy του Armani, το πρώτο CC κραγιόν (Care+ Colour Lipstick), no 602 (€32.50) θα σου χαρίσει αυτό το αποτέλεσμα.

/

Στον οίκο Fendi η επιδερμίδα ήταν σχεδόν χλωμή και υφή του κραγιόν ματ. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα φορέσουν τα berry κραγιόν τους τα grunge κορίτσια. Και μια ολοκαίνουρια ματ άφιξη στην αγορά είναι τα κραγιόν της The Body Shop, Colour Crush Matt Lipsticks. Το Damson In Distress είναι η απόχρωση που βλέπεις εδώ.

/

Στον Cushnie et Ochs, όπως και στον Alexander Wang τα χείλη ήταν προχειροβαμμένα με την διαφορά ότι εδώ ντύθηκαν με κραγιόν- μαρκαδόρο που τους εξασφάλισε αυτό το μουντζουρωμένο και ματ αποτέλεσμα. Στα Sephora μπορείς να βρεις τα ολοκαίνουρια Lip Injection Color Bomb από την Too Faced. Δεν δίνει απλώς χρώμα στα χείλη αλλά και όγκο! Για να έχεις το berry αποτέλεσμα δοκίμασε την απόχρωση Eastwood.

/

Στους Dolce & Gabbana τα berry lips συνδυάστηκαν με λεπτό eyeliner, λεπτή γραμμή και μπαρόκ αξεσουάρ. Τα χείλη ήταν ενυδατωμένα και πλούσια. Το Duo Lipstick της Tommy G (€11.99) που έχει και balm στο κέντρο του σου εξασφαλίζει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα.

/

Στον οίκο Lanvin τα berry lips είχαν πιο έντονο χρώμα στο σημείο που ενώνονται τα χείλη μεταξύ τους ενώ στην υπόλοιπη επιφάνεια το χρώμα ήταν πιο ανοιχτόχρωμο. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα του ντεγκρανταρίσματος πριν απλώσεις το κραγιόν σου άπλωσε πρόχειρα κοντά στο περίγραμμα make up ώστε να αποχρωματιστεί. Σου προτείνουμε την απόχρωση Just A Bite της MAC (€18.00).

/

Στον Antonio Marras η επιδερμίδα ήταν χλωμή με παντελή απουσία ρουζ, τα φρύδια ανοδικά χτενισμένα και μια χρυσή γραμμή eyeliner στο socket του ματιού έδινε ένα φουτουριστικό touch στο μακιγιάζ. Πάντως, το κραγιόν φαινόταν αρκετά σταθερό ακριβώς όπως το αποτέλεσμα που θα σου εξασφαλίσει το Super Stay 24 Lip Color 640 της Maybelline New York.

Read More

And More