Οι φιόγκοι είναι το πιο must αξεσουάρ μαλλιών για το 2015! 10 ιδέες για να διαλέξεις!

Πριν λίγες μέρες ο οίκος Chanel και ο Karl Lagerfeld έδειξε μια ακόμη συλλογή του στο Σάλτσμπουργκ. Και μέσα σε λίγες μέρες τα social media και τα ξένα site πλημμύρισαν με posts και photos που υμνούσαν το πιο must αξεσουάρ μαλλιών για το 2015: τον φιόγκο!

Η λογική πίσω τα μαλλιά που δημιούργησε ο υπερταλαντούχος Sam McKnight (που έχει δώσει συνέντευξη στο Berenata’s World και μπορείς να την διαβάσεις εδώ! Χα!) ήταν ένα τόσο ρομαντικό και cute χτένισμα που, όμως, μπορεί να δείχνει και sexy ταυτόχρονα. Και μάντεψε και κάτι: το half up (aka τα μισά πιασμένα μαλλιά πάνω) που με το ζόρι μας έκαναν στα μαλλιά μας όταν πηγαίναμε σχολείο είναι επίσης το νέο must!

/
Παραπάνω, τα δύο πιο λατρεμένα κορίτσια της μόδας ΤΩΡΑ, η Cara Delevingne και η Kendall Jenner περπάτησαν χέρι- χέρι στο show του οίκου Chanel στο Σάλτσμπουργκ

Η έμπνευση πίσω από το χτένισμα
“Τα μαλλιά απέπνεαν μια πολυτέλεια και ήταν πολύ λαμπερά και υγιή. Η έμπνευση προήλθε από την αυτοκράτειρα Σίσυ της Αυστρίας και το 70’s χτένισμα τη Bardot αλλά όλα αυτά προσαρμοσμένα απόλυτα στο σήμερα”, είπε ο Sam McKnight για το χτένισμα που δημιούργησε.

Πώς να κάνεις το χτένισμα του οίκου Chanel!
Αυτά τα μαλλιά τα έχω αγαπήσει! Και είναι σίγουρο πως κάποια από τις επόμενες μέρες θα τα κάνω κιόλας! Αν σε έπεισα (εντάξει, όχι ακριβώς εγώ! Μιλάμε για τον συγκλονιστικό οίκο Chanel!) να τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Και είναι τα ίδια ακριβώς βήματα που έκανε και ο Sam McKnight στα backstage.
Αρχικά, λοιπόν, έβαλε στις ρίζες των μαλλιών τον αφρό L’Oréal Professionnel Tecni Art Full Volume Extra Mousse και στέγνωσε τα μαλλιά με φορά προς τα πίσω. Έπειτα, έκανε σε όλο το μήκος ψαλίδι με το μεσαίου μεγέθους Babyliss και ψέκασε τα μαλλιά με το Oribe Dry Texturizing Spray. Τέλος, ξεχώρισε μια κεντρική, μεγάλη τούφα, την κρέπαρε και τα έπιασε προς τα πίσω με έναν φιόγκο.

/

10 φιόγκοι μαλλιών από €2.99 για να το κάνεις όπως ο οίκος Chanel!
Από όλα τα παραπάνω, λοιπόν, θα πρέπει να έχεις καταλάβει πως ένα αξεσουάρ με φιόγκο πρέπει οπωσδήποτε να μπει στη λίστα των αγορών σου. Και ανάλογα με το budget σου μπορείς να βρεις το δικό σου αγαπημένο από όλα όσα σου δείχνουμε παρακάτω. Για να τα δεις κάνε κλικ στην κάθε photo…

Read More

And More