Κέρδισε αντηλιακά Clinique! Τελευταία μέρα του διαγωνισμού!

Ήλιος, θάλασσα, καλοκαίρι! Ο καιρός που θα απολαμβάνεις το αγαπημένο σου coctail κάτω από τον ήλιο πλησιάζει! Έχεις βρει, όμως, το κατάλληλο αντηλιακό; Δεν χρειάζεται καν να ψάξεις!

Ο διαγωνισμός της Clinique που χαρίζει καθημερινά σε δύο τυχερές δύο αντηλιακά σώματος και προσώπου φτάνει την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο τέλος του. Και αυτό προκειμένου να παραδωθούν εγκαίρως τα δώρα πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Έτσι, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα του διαγωνισμού και Παρασκευή 29 Ιουλίου θα κληρωθούν 4 αντί για 2 μεγάλοι νικητές!

Παρακάτω θα βρεις όλα τα απαραίτητα info για να πάρεις κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις τα αγαπημένα σου αντηλιακά!

Δύο Like! Δύο τυχερές κάθε μέρα!
Κάνε τώρα Like στο Fanpage του TLIFE στο Facebook (εδώ) καθώς και στο Fanpage της Clinique Greece (εδώ). Γράψε στο wall του Facebook της Clinique το αγαπημένο σου προϊόν από την εταιρία Clinique. Αμέσως, μπαίνεις σε κλήρωση και διεκδικείς δύο αντηλιακά από την σειρά Clinique Sun.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Για δέκα μέρες, λοιπόν, θα κληρώνονται καθημερινά δύο τυχερές. Την επόμενη μέρα της κλήρωσης, τα ονόματα των τυχερών θα αναρτώνται στο fanpage της Clinique.

Και τι κερδίζω;
Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα τα οποία θα διεκδικήσεις είναι η SPF30 Face Cream, μια μη λιπαρή σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες και η SPF15 Face/ Body Lotion. Και τα δύο προϊόντα είναι συνολικής αξίας €47.80!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Read More

And More