Ν.Μπουλέ, Ν. Καλογρίδη, Μ. Μαγγίρα: μπήκαμε backstage και είδαμε step by step το μακιγιάζ τους!

Σε κάθε Dancing With The Stars βλέπουμε εκτός από ενδιαφέρουσες χορογραφίες και άλλα τόσα ενδιαφέροντα μακιγιάζ. Και αν το καλοσκεφτείς, τα δεύτερα έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον. Γιατί βλέποντας έναν χορό μένεις εκεί. Ποτέ δεν θα μπορέσεις να κάνεις πέντε συναπτά lift (!), όμως σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις το μακιγιάζ τους. Και αυτό το άρθρο έχει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να πετύχεις ακριβώς το make up της Νάντιας Μπουλέ ή της Νατάσας Καλογρίδη. Μπήκαμε στα παρασκήνια του Dancing With The Stars, εντοπίσαμε την make up artist Έλσα Πρωτοψάλτη η οποία μας εξηγούσε εκείνη την ώρα τι make up έκανε σε κάθε διάσημη με προϊόντα, αποδείξεις και αποχρώσεις!

Νάντια Μπουλέ


Η Νάντια μου ζήτησε να της κάνω το make up που κάναμε κατεξοχίν στο Black Out γιατί βάφτηκε νωρίς, πήγε στην παράσταση και επέστρεψε, μας λέει η Έλσα Πρωτοψάλτη και συνεχίζει δίνοντας μας όλες τις λεπτομέρειες: Κάναμε ένα καφέ smoky make up με λίγο bronze αλλά μόνο στο άνω βλέφαρο. Το κάτω βλέφαρο το αφήσαμε καθαρό με λίγη μπεζ σκιά στην ρίζα των βλεφάρων και άσπρο μολύβι μέσα. Χρησιμοποίησα eyeliner στα 3/4 του ματιού και προς τα έξω (είναι κάτι που λατρεύει πολύ) και ντεγκρανταρισμένο μέχρι το φρύδι. Τοποθετήσαμε πολύ μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και αφήσαμε, όπως πάντα, τις κάτω άβαφτες. Χρησιμοποίησα την τερακότα Bahama Mama της The Balm για να κάνω ένα φυσικό μαύρισμα και στο σώμα γιατί η Νάντια είναι πολύ λευκή. Στα χείλη τοποθέτησα κραγιόν μοβ- φούξια και συγκεκριμένα το Heavy Pink της Beauty is Life και έκανα το περίγραμμα με το αντίστοιχο μολύβι. Τοποθέτησα του ρουζ Dollypink της MAC και φυσικά κάναμε τις γυαλάδες που αγαπούσαμε πολύ στο Black Out με το Mineralize Skinfinish και το Bahama Mama”.

Νατάσα Καλογρίδη


“Στην Νατάσα τονίζω πάντα τα μάτια και λιγότερο τα χείλη”, μας εξηγεί η Έλσα Πρωτοψάλτη. “Στο τελευταίο live του Dancing With The Stars που ήταν guest, κάναμε ένα smoky με ματ σκιές στις αποχρώσεις του γκρι- μαύρου ματ. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα την γκρι απόχρωση Vega, την γκρι ανοιχτή Star και την μαύρη Black (όλα Beauty Is Life). Θέλαμε να πετύχουμε sexy βλέμμα λόγω του χορού που ήταν επίσης πολύ sexy. Στη συνέχεια τοποθέτησα μαύρο μαλακό μολύβι μέσα στο μάτι και eyeliner σβησμένο με μαύρη σκιά. Η Νατάσα θέλει πάντα ροζ μάγουλα οπότε εκτός της τερακότας και τις λάμψεις βάλαμε pink ρουζ στα μάγουλα και κοντά στη μύτη. Στα χείλη τοποθετήσαμε ένα μπεζ- ροζ κραγιόν στην απόχρωση Frost από τα MAC”.

Ματθίλδη Μαγγίρα


“Η Ματθίλδη είναι show woman οπότε εδώ κάναμε ένα θεατρικό μακιγιάζ, όπως μου το ζήτησε. Εξάλλου, θέλει να υπάρχει πάντα ένα στοιχείο που δείχνει την ιδιαιτερότητά της ως προσωπικότητα. Ό,τι και να κάνει το υποστηρίζει! Με το που κάθισε στην καρέκλα ακούμπησε τις βλεφαρίδες (μαύρες με λευκά μπιλάκια στις άκρες) στο τραπέζι και είπε “αυτές θα βάλουμε”! Κι έτσι ξεκινήσαμε”, μου εξηγεί η Έλσα Πρωτοψάλτη.
“Η Ματθίλδη έκανε την καλή νεραϊδα αλλά δεν ήθελα φυσικό μακιγιάζ. Έτσι κάναμε μια “μάσκα” smoky eyes με bronze και χρυσή σκιά. Επειδή η περούκα ήταν ανοιχτόχρωμη χάλκινη ανοίξαμε τα φρύδια με μπεζ- χρυσή μάσκαρα της MAC ώστε να μην την αγριεύει, δεδομένου κιόλας ότι ήταν και καλή νεράιδα”.

Χριστίνα Παππά

“Στην Χριστίνα κάναμε ένα πολύ έντονο smoky με μαύρο μολύβι και μέσα στο μάτι. Η σκιά που χρησιμοποίησα για το smoky είναι η Black Brown της Beauty is Life και η Process της Beauty is Life. Στο κάτω βλέφαρο τοποθέτησα πολύ έντονη σκιά, σαν λερωμένη (Dirty Smoky). Επιλέξαμε φυσικά χείλη με το Rose Natural κραγιόν της Beauty is Life, κοψίματα με το Bahama Mama της The Balm, ρουζ σε απόχρωση Breezy της MAC και λάμψη στα ζυγωματικά με το Mineralize Skinfinish της MAC.

Read More

And More