Πώς να κάνεις ένα γαλλικό μανικιούρ στη… μέση!

Θα σου πω την αλήθεια: με ενοχλεί αφάνταστα οι φίλες μου να μου κάνουν νύχια, εκτός αν είναι αυτή η δουλειά τους. Δεν φταίω εγώ, φταίνε εκείνες που βάφουν νυχάκια σαν να βάφουν… τοίχο και περνάνε το βερνίκι σχεδόν οριζόντια από όλα τα νύχια. Αντίθετα, εγώ λατρεύω να τους κάνω νυχάκια γιατί α) νομίζω ότι κάνω λεπτοδουλειά β) όταν συγκεντρώνομαι σε κάτι (ο,τι!) κάνω ψυχοθεραπεία! Συμπέρασμα: αν οι δικές σου φίλες δεν σου κάνουν την χάρη, μπορείς να φωνάξεις εμένα να σου κάνω νυχάκια (χα!), γιατί μόλις τα έκανα στον εαυτό μου και το αποτέλεσμα ήταν τέ-λει-ο. Και ναι, περιαυτολογώ!

Στο θέμα μας: η Άννα Αλμπάνη, creative director του Νύχι- Νύχι, έχει πάντα τις πιο περίεργες και updated εμπνεύσεις στα νύχια. Κι εκεί που λες τι άλλο να δείξουμε πια, η Άννα εμπνέεται και κάνει ένα ακόμη how to από αυτά που θέλεις να μαζευτείς γύρω από ένα τραπέζι με τις φίλες σου και να πειραματίζεσαι με τις ώρες! ‘Η ακόμη (αν έχουν πάει όλες για μπάνιο, όπως στην δική μου περίπτωση!) να τα κάνεις μόνη σου στον εαυτό σου.

Σημερινό beauty task: γαλλικό μανικιούρ κομμένο στη… μέση! Και θα σου πω και αυτό: δεν είναι όσο περίπλοκο φαίνεται! Αρκεί να έχεις τα απαραίτητα τα οποία είναι…

– Βάση
– Top coat
– Βερνίκι στο χρώμα που σου αρέσει (η Άννα διάλεξε για μας το μπλε και αυτό ακριβώς κράτησα)
– Tip Guides που θα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών και φυσικά το Νύχι- Νύχι ή εναλλακτικά αυτοκόλλητα ντοσιέ που θα βρεις σε βιβλιοπωλεία και θα χρησιμοποιήσεις κόβωντάς το στη μέση.

Για να δεις πώς γίνεται το γαλλικό στη μέση κάνε κλικ εδώ!

Και μερικές ακόμη ιδέες:
– Για να κάνεις ένα pop art μανικιούρ μόνη σου κάνε κλικ εδώ.
– Για να κάνεις μόνη σου βερνίκι από μια σπασμένη σκιά κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More