5 κλασικές beauty αξίες που μας κάνουν να νιώθουμε γυναίκες (και δεν ζούμε χωρίς αυτά)!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που είναι ότι και τα ψηλά παπούτσια για την γκαρνταρόμπα μας: μας κάνουν να δείχνουμε ultra sexy και θηλυκές. Και σήμερα είναι η Γιορτή της Γυναίκας. Και είπα ότι μια μέρα σαν κι αυτή καλό είναι να θυμηθούμε ποια είναι αυτά. Γιατί ωραία τα tomboy looks, οι άβαφες βλεφαρίδες ή τα χοντρά φρύδια που μας επιβάλλουν τα trends, αλλά η Marilyn Monroe, η Briggite Bardot, η Audrey Hepburn και η πιο σύγχρονη Monica Beluccu δεν θα έφευγαν ποτέ από το σπίτι τους αν δεν έβαζαν πρώτα αυτά…

Αλλιώς: αυτά είναι τα πέντε προϊόντα που μας κάνουν να νιώθουμε γυναίκες

1. Ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι τελευταίες ενισχύουν το γατίσιο αποτέλεσμα στα μάτια και ενισχύουν το sex apeal μας. Ένα καλό τρικ είναι να τις κόψεις στη μέση και να τις φορέσεις από το μέσο του ματιού και προς τα έξω.
Bonus info: σε αυτό το βίντεο θα μάθεις τα πάντα για τις βλεφαρίδες. Που θα τις βρεις, πόσο κοστίζουν, πώς να τις φορέσεις!

2. Ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν όπως το Ruby Woo της MAC (€18.00). Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες αποχρώσεις κραγιόν το κόκκινο θα παραμένει κλασική αξία. Σκέψου: θα σκεφτόμασταν το ίδιο την Marilyn Monroe αν αντί για κόκκινο κραγιόν φορούσε ένα φλούο πορτοκαλί;
Bonus info: Πώς να κάνεις γωνίες στα χείλη όπως η Marilyn Monroe!

3. Ένα eyeliner όπως το Spectacular Eyeliner της Helena Rubinstein (€34.00). Μια γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και αρκετά τραβηγμένη προς την εξωτερική γωνία δίνει στα μάτια μας sex appeal. Η Brigitte Bardot, η Marilyn Monroe, η Audrey Hepbrun δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ χωρίς την χαρακτηριστική γραμμή στα μάτια. Και φαντάζομαι, ότι όταν αργά το βράδυ πριν πέσουν για ύπνο έκαναν ντεμακιγιάζ, τα μάτια τους μεταμορφώνονταν από sexy και γατίσια σε μικρά και αδιάφορα.
Bonus info: σε αυτό το βίντεο ο Γιάννης Μιχαηλίδης μας δείχνει την τέλεια τεχνική για να απλώσουμε το eyeliner όπως η Audrey!

4. Ένα κλασικό κόκκινο βερνίκι όπως το Pure Red του Κορρέ (€6.80). Είτε σε κοντό μήκος, είτε σε νύχια μακριά με edgy τελείωμα που παίζουν πολύ, το κλασικό κόκκινο είναι αγαπημένο μας! Και δεν είναι κακό πού και πού να θυμόμαστε να αναδεικνύουμε την γυναίκα που έχουμε μέσα μας, όσο κι αν τα πράσινα ή τα γκρι είναι in fashion.

5. Ένα αισθησιακό άρωμα όπως το Chanel no 5 (€119.00). Τοποθέτησέ το στα σημεία εκείνα που βγάζουν περισσότερη θερμότητα, όπως στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά και πίσω από τα γόνατα. Και φυσικά, μην ξεχάσεις το κόλπο του πρώτου ραντεβού: ένα ψέκασμα στο δάχτυλο, πιέζεις απαλά πάνω στα χείλη και η αναπνοή σου θα μυρίζει υπέροχα καθώς θα αναδίδεται η ζέστη από το στόμα σου. Εξαίρεση: αν έχεις διάθεση να φιληθείς, ξέχασέ το! Αφήνει μια πικρή γεύση που κανείς δεν θα ήθελε να γευτεί!

And More