Τάσεις Φθινόπωρο- Χειμώνας 2013-’14: Έτσι θα χτενιζόμαστε τη νέα σεζόν (μέρος 2)!

Από τα επιμελώς ατημέλητα μέχρι τα πολύ στιλιζαρισμένα χτενίσματα που θυμίζουν ηρωίδες του Χίτσκοκ οι φθινοπωρινές τάσεις στα μαλλιά τα έχουν όλα και σε γενναίες δόσεις. Και αφού σου δείξαμε εδώ το πρώτο μέρος, ιδού και τα υπόλοιπα hair trends για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη!

Χαμηλές sleek κοτσίδες!

Αριστερόστροφα: Jil Sander, Andrew Gn, Chloe
Ξέχασε τις ψηλές και χαριτωμένες κοτσίδες στην κορυφή του κεφαλιού! Αν θέλεις να θεωρείσαι ενημερωμένη θα πρέπει να πιάνεις την κοτσίδα σου στο ύψος του αυχένα. Όσον αφορά το μπροστινό μέρος των μαλλιών; Οι επιλογές σου είναι δύο: είτε να κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι ή να τα έχεις όλα τραβηγμένα προς τα πίσω με μια σχεδόν wet διάθεση.

Real hair for real girls!

Αριστερόστροφα: Kenzo, Altuzara, Calvin Klein
Όταν τον περασμένο Φεβρουάριο η Karlie Kloss δήλωνε ότι λατρεύει το νέο της κούρεμα γιατί δεν χρειάζεται να κάνει πιστολάκι, ξέραμε ότι οι hair stylists έχουν συνομωτήσει για να επιστρέψουμε στην φυσικότητα. Πράγματι! Σε πολλούς οίκους (Ιsabel Marant, Calvin Klein, Altuzarra και Christopher Kane) δεν χρησιμοποιήθηκαν καν προϊόντα styling στα μαλλιά. Το moto, λοιπόν, για φέτος είναι: Κορίτσια δουλέψτε με ό,τι μαλλιά έχετε! Ίσια, σπαστά, σγουρά είναι όλα in fashion!

Ηρωίδες του Χίτσκοκ!

Αριστερόστροφα: Dolce & Gabbana, Loewe
Η τάση που στο μακιγιάζ αποδίδεται με κόκκινα χείλη και μακιγιαρισμένα μάτια βρίσκει το άλλο του μισό στο hair styling με έντονο κρεπάρισμα στην κορυφή και βαθιά χωρίστρα στη μέση.

Punk

Αριστερόστροφα: Ackermann Fendi, Marc Jacobs, L’Wren Scott
Αν οι γυναίκες της νέας σεζόν θυμίζουν ηρωίδες του Χίτσκοκ, τα κορίτσια για το Φθινόπωρο του ’13 πρέπει να είναι punk! Και για το look αυτό επιστρατεύτηκαν πολλές περούκες και extensions. Εσύ, κόψε τα μαλλιά σου με πολλά ντεγκρανταρίσματα μόνο αν είσαι πολύ τολμηρή. Ειδεμή υποστήριξε την τάση με τις στιλιστικές επιλογές σου και μόνο!

Η επιστροφή της… τοστιέρας!



Αριστερόστροφα: Derek Lam, Rick Owens, Carven

Κι όμως, η τοστιέρα επέστρεψε! Και αν τότε είχες υποκύψει και είχες αγοράσει το ειδικό hair gadget που σου έδινε αυτό το effect, τώρα μπορείς να επαινείς τον εαυτό σου!

Read More

And More