Ο οίκος Jason Wu λανσάρει συλλεκτική σειρά μακιγιάζ!

Πριν λίγο καιρό σου είχαμε γράψει ότι τον Ιούνιο έρχεται συλλεκτική σειρά μακιγιάζ από την Lancome και τον Alber Elbaz, σχεδιαστή του οίκου Lanvin (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Και είναι ο λόγος (ή ένας από τους πολλούς, για να μην αδικήσω κανένα άλλο λανσάρισμα) που περιμένουμε τον Ιούνιο! Μόλις βρήκαμε έναν άλλο λόγο, αλλά πάλι εμπλέκεται η Lancome μέσα, για να περιμένουμε τον Σεπτέμβριο.

Ο Jason Wu θα συνεργαστεί με την Lancome και μαζί θα λανσάρουν την πρώτη συλλεκτική σειρά του σχεδιαστή. Μιλώντας στο WWD ο Jason Wu είπε: Η ομορφιά ήταν πάντα πάρα πολύ σημαντική για τον οίκο και ο σχεδιαστής και παίζει αποφασιστικό ρόλο στα fashion shows μου. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Lancome είναι ότι δεν δημιουργεί ένα συγκεκριμένο μοντέλο γυναίκας αλλά καλεί τις γυναίκες να εκφραστούν όπως θέλουν. Κι εγώ γι’ αυτές ακριβώς τις γυναίκες σχεδιάζω.

Και η καλύτερη φήμη γύρω από αυτή την είδηση; Ότι ο οίκος θα λανσάρει σύντομα δική του σειρά μακιγιάζ. Λες να ακολουθήσει και άρωμα; Και πώς θα μπορούσε να μυρίζει η γυναίκα Jason Wu;

Read More

And More