Αν ψάχνεις το επόμενο άρωμά σου και αν σου αρέσουν τα λουλουδάτα αρώματα, το βρήκαμε εμείς για ‘σένα!

Ακολουθεί βιωματικό post που θα σε βοηθήσει να βρεις το επόμενο άρωμά σου με δεδομένο ότι α) ψάχνεις το επόμενο άρωμά σου (!) και β) σου αρέσουν όλα τα εκείνα λουλουδάτα αρώματα!

Πριν λίγες μέρες έγινε το press event για το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου αρώματος της Jo Malone, του Peony & Blush Suede. Το event έγινε στο Attica του Golden Hall, στο Corner της Jo Malone, απ’ όπου μπορείς να περάσεις και να το μυρίσεις. Αλλά επειδή ξέρω πως απολαμβάνεις να ρίχνεις κλεφτές ματιές στα event των beauty editors, να τι… τράβηξα για ‘σένα (aka: ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το κινητό μου με αγάπη…)

Το σκηνικό που θα βρεις στο corner της Jo Malone στο Attica του Golden Hall είναι κάπως έτσι… Και θα παραμείνει έτσι για μια ακόμη εβδομάδα, οπότε βιάσου!

Όσον αφορά το άρωμα, όπως μαρτυρά ο τίτλος του έχει πεόνια και σουέντ που δίνει στο άρωμα μια υπέροχη πουδρέ μυρωδιά. Η ολοκληρωμένη σειρά πέρα από το άρωμα (κοστίζει €90.00 για τα πρακτικά) περιλαμβάνει Body & Hand Wash, Body Cream και Home Candle (αν έχεις βάλει κεριά Jo Malone σπίτι σου, δεν μπορείς να μυρίσεις τί-πο-τε άλλο!).

/

Κι ένα tip γιατί στο stand της Jo Malone θα βρεις πολλά υπέροχα αρώματα τα οποία και θα θες να μυρίσεις, είναι το εξής: Μυρίζεις άρωμα- μυρίζεις κόκκους καφέ- ξαναμυρίζεις άλλο άρωμα και αποφασίζεις χωρίς μπερδέματα!

Read More

And More