Σου αρέσει το μακιγιάζ με έντονο μαύρο στα μάτια; Δες πού θα το βρεις!

Να σηκώσουν το χέρι τώρα όσες έχουν βαρεθεί να περνάνε τρεις στρώσεις μάσκαρα μέχρι να πετύχουν την ένταση που θέλουν κι εκείνες που ψάχνουν το πιο μαύρο… μαύρο μολύβι ματιών!

Οι περισσότερες γυναίκες, ειδικά όταν πρόκειται να κάνουν ένα βραδινό μακιγιάζ θέλουν έντονο μαύρο στα μάτια. Αλλά τις περισσότερες φορές το μαύρο αυτό βγαίνει σαν… ξεθωριασμένο μαύρο ρούχο μετά από 20 πλύσεις!

Πρόσφατα βρέθηκα σε ένα beauty event που διοργάνωσε ο Κορρές για το νέο μακιγιάζ. Και ήταν ένα από εκείνα τα beauty events που ξέρει να κάνει: τέλειο concept, εκπλήξεις και τόσο καλά οργανωμένο που αρκεί να σου πω ότι μέχρι και τα γλυκά ήταν… μαύρα! Ακριβώς όπως και η PROFESSIONAL BLACK COLLECTION, νέα συλλογή μακιγιάζ με μολύβια και μάσκαρα στο πιο έντονο μαύρο που είδες ποτέ!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/1.jpg

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/2.jpg

Τα γλυκά που σου ΄λεγα! Όλα μαύρα και όλα τοοοσο νόστιμα! Αυτά στην υποδοχή. Έτσι για να μπούμε στο κλίμα και να πάρουμε μια μικρή ιδέα για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/4.jpg

Μακιγιάζ Κορρές σε γενναίες δόσεις και μια ένδειξη που θα δεις παρακάτω…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/3(1).jpg

Ώσπου ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, έλυσε τον γρίφο με θεαματικά μακιγιάζ όλα βασισμένα στην ένταση του μαύρου, στα μολύβια και στις νέες μάσκαρα…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/5.jpg

Επί τω έργω με την Αναστασία Περάκη! Αυτό το μακιγιάζ είναι so sexy και όχι δύσκολο για να το αντιγράψεις! Ο Κορρές με την επιμέλεια του Γιάννη Σίσκου έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά set μακιγιάζ που περιέχουν μέσα όλα τα απαραίτητα για να πετύχεις το look ακριβώς που θες.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/7.jpg

Professional Black Collection, Volcanic Black (η αγαπημένη μου!)

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/6.jpg

Professional Black Collection, Cherry Red (για τις φορές που θέλω να βγάλω την famme fatale από μέσα μου…)

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/9.jpg

Τα νέα προϊόντα της συλλογής PROFESSIONAL BLACK διατίθενται στο πλαίσιο των 5 make up looks, με εξαίρεση τη Black Volcanic Minerals / Professional Volume Mascara η οποία διατίθεται και μεμονωμένα.

Η τεχνολογία Professional Black
Κι επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι έχει αυτό το μαύρο που το κάνει τόσο έντονο, θα σου πω δύο πράγματα για την τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από την νέα σειρά Κορρές. Βασίζει την σύνθεσή στα ηφαιστειογενή ιχνοστοιχεία (Black Volcanic Minerals) τα οποία εξασφαλίζουν αυτό το τόσο έντονο και βαθύ χρώμα. Κάτι που μπορείς να ανακαλύψεις και η ίδια στην πράξη…

Bonus info: τιμές
RUBY RED 17,90
CHERRY RED 17,90
WASHED OFF PINK 17,90
NUDE 17,90
VOLCANIC BLACK 21,90
BLACK VOLCANIC MINERALS/ PROFESSIONAL VOLUME MASCARA 19,00

Read More

And More