Kylie Jenner: ποια κρέμα βάζει στους διάσημους γλουτούς της!

Ok! Αν σκεφτόσουν ποια έχει τους πιο διάσημους γλουτούς αυτού του κόσμου δεν θα σκεφτόσουν την Kylie Jenner. Θα σκεφτόσουν την Kim Kardashian. Αλλά να που οι δυο τους είναι αδερφές και αν έχεις αδερφή ξέρεις ότι με την αδερφή σου μοιράζεσαι πολλά πράγματα και σίγουρα τα καλλυντικά σας!

Πού θέλω να καταλήξω; Η Kylie Jenner πρόσφατα ανέβασε στο instagram μια κρέμα για τους γλουτούς στην οποία ορκίζεται, λέει (ανέβασε και μια για το στήθος αλλά προσωπικά δεν με πολυαφορά!).


Κάτω από αυτή την photo έγραψε τα εξής: “Λατρεύω να μοιράζομαι τα μυστικά ομορφιάς μου μαζί σας και αυτό εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Η PureLeef προσφέρει προϊόντα με απόλυτα φυσικά συσταστικά (που είναι κάτι σημαντικό για μένα!) που σε βοηθούν να τονίσεις και να διατηρήσεις τις καμπύλες σου! Η κρέμα για τους γλουτούς και η lotion για το στήθος στοχεύουν στα σημεία που είναι συγκεντρωμένα το λίπος και έχουν μεγάλη δράση. Άρχισα να βλέπω αποτελέσματα μετά από μόλις ένα μήνα και συνεχίζω. Λατρεύω τα προϊόντα τους. Επισκεφτείτε το www.pureleef.com“.

Κι εγώ που είμαι beauty editor και ξέρω πώς περίπου λειτουργούν αυτά (σοβαρά τώρα, καμία διάσημη δεν θα μπει στην διαδικασία να υπερασπιστεί με τόσο σθένος ένα brand, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις!) μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και να φέρω τον κόσμο ανάποδα για να το δοκιμάσω! Έστω από περιέργεια. Αλλά μάντεψε! Όπως το είχα υποψιαστεί: το προϊόν έχει γίνει α-νά-ρπα-στο!

Εν τω μεταξύ, επειδή κι εμείς στην Ελλάδα έχουμε κάποιες πολύ καλές κρέμες για τέλειους γλουτούς κάνε κλικ εδώ για να τις δεις!

Read More

And More