Τα 8 must του νεσεσέρ για να πας από την παραλία στο beach bar… και να σε προσέξουν όλοι!

End of the week ή αν προτιμάς… weekend! Αυτό που όλες έχουμε στο μυαλό μας από τις αρχές της εβδομάδας (ας το παραδεχτούμε, κορίτσια!), επιτέλους έφτασε. Παραλία, αντηλιακά με τροπικά αρώματα, ηλιοθεραπεία με μέτρο(!) και αμέσως μετά, χωρίς να έχουμε επιστρέψει σπίτι, cocktails στο beach bar. Εκεί, υπάρχουν πάντα αυξημένες πιθανότητες για φλερτ και αν είσαι τυχερή με τον πιο όμορφο άντρα του beach bar που δεν θα έχει μάτια μόνο για σένα! Διόρθωση: όχι “τυχερή” αλλά “σωστά οργανωμένη”! Τι σημαίνει αυτό; Οκτώ διαφορετικά beauty αγαθά που διεκδικούν μια θέση στο νεσεσέρ παραλίας και θα σε βοηθήσουν με τη σειρά τους να διεκδικήσεις μια θέση στο οπτικό του πεδίο τουλάχιστον!

PS: Αυτό είναι ένα μόνο σενάριο! Γιατί το άλλο, είναι να αρέσουμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας!

Ρι-yes!

Μπες σε navy πνεύμα με ένα stylish ριγέ νεσεσέρ το οποίο να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει όλα τα beauty essentials. Προτίμησε ένα πετσετέ ή αδιάβροχο έτσι ώστε να το προστατέψεις από την φθορά που μπορεί να προκαλέσει το θαλασσινό νερό.
Νεσεσέρ Oysho, €12.95

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ:

Δύο σε ένα… νοικοκυρεμένα!

Φέρσου έξυπνα! Εξοικονόμησε χώρο από το νεσεσέρ σου επενδύοντας σε ένα 2 in 1 αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα. Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις μετά από κάθε σου βουτιά!
Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Korres SPF20, €17.95

Για να μην τραβάς τα μαλλιά σου!

Θα έβγαινες ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακό (μην ακούσω ναι!); Τότε γιατί να το κάνεις αυτό στα μαλλιά σου; Το αντηλιακό μαλλιών είναι ένα πάρα χρήσιμο προϊόν ώστε να διατηρείς τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και να βοηθάς το χρώμα τους να παραμένει λαμπερό. Κι ένα tip: αφού βουτήξεις και βγεις από την θάλασσα, ψέκασε το αντηλιακό στα μαλλιά σου και πλέξ’ τα. Όταν τα λύσεις αργά προς το απόγευμα θα έχεις δημιουργήσει τα τέλεια beachy waves όπως αυτά της Gisele!
Αντηλιακό spray μαλλιών με λάμψεις, Kerastase Soleil Huile Celeste, €23.20

Την δροσιά του να ΄χεις!

Εσύ κάτω από τον καυτό ήλιο (πάντα με αντηλιακό και ποτέ μεσημέρι!). Δεν θέλεις κάτι να δροσίσεις το πρόσωπό σου; Από την άλλη, όλοι δερματολόγοι προτείνουν να πλένουμε το πρόσωπό μας με άφθονο νερό αφού βγούμε από την θάλασσα και πριν απλώσουμε το αντηλιακό μας. Για να μην χρειάζεται να πηγαίνεις συνεχώς προς το ντους αλλά και να έχεις την απαραίτητη δροσιά στο τσαντάκι σου μην φύγεις για την παραλία αν δεν έχεις πάρει μαζί σου ένα facial spray.
Facial spray Evian, €9.50

ΣΤΟ BEACH BAR

Κάτι να γυαλίζει…

Κατά το απογευματάκι και αφού έχεις πάρει πια ένα χρώμα φρόντισε να τονίσεις ακόμη περισσότερο την φυσική σου ομορφιά και να δώσεις την απαραίτητη λάμψη. Πώς; Ένα αντηλιακό gel με χρώμα και κόκκους λάμψης θα προσθέσει πόντους sex appeal! Τέλειο!
Ιριδίζον gel για έντονο μαύρισμα Carroten Gold, €17.00

Κάλυψέ με!

Λατρεύω την όψη του προσώπου μου με εκείνο το αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα μετά από μερικές ώρες στη θάλασσα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φορές που ένα αντιαισθητικό σπυράκι που εμφανίστηκε την λάθος στιγμή σου ανάβει εκείνο το κόκκινο λαμπάκι και ζητάει κάλυψη! Για αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις ή αν δεν μπορείς χωρίς make up ακόμη και στην παραλία οι εταιρίες καλλυντικών φροντίζουν για σένα καθώς έχουν δημιουργήσει compact make up με υψηλό δείκτη προστασίας. Αν έχεις ακμή ή πολύ ευαίσθητο δέρμα είναι η ιδανική λύση. Ειδάλλως χρησιμοποίησέ το μόνο τοπικά και αξιοποίησε απλώς το καθρεφτάκι του!
Compact Teintes SPF 50 της Avene, €20.90

Μυρίζεις υπέροχα!

Όπως ίσως γνωρίζεις ο συνδυασμός άρωμα, οινόπνευμα και ήλιος είναι απαγορευτικός! Και αυτό γιατί το οινόπνευμα που εμπεριέχεται στη σύνθεσή του μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία η οποία μεταφράζεται σε πανάδες και άλλα σημάδια. Αν, όμως, θέλεις να μυρίζεις όμορφα μπορείς να επενδύσεις σε ένα body mist που δεν εμπεριέχει οινόπνευμα.
Body mist Bronze Goddess Soleil Estee Lauder, €55.00

Λίγο χρώμα παρακαλώ!

Μακιγιάζ και παραλία είναι ένας απαγορευτικός συνδυασμός για εμάς! Όμως, δεν θα λέγαμε όχι σε λίγο χρώμα στα χείλη μας και ίσως ένα ρουζ, αλλά αυστηρά μέχρι εκεί!
Πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ για τα χείλη, τα ζυγωματικά και τα μάτια με αδιάβροχη σύνθεση Aqua Cream Sephora, €23.00

Μαλλιά… κουβάρια; Όχι εμείς!

Είτε αφήσεις τα μαλλιά σου σε χαλαρούς κυματισμούς, είτε τα πιάσεις σε ένα top knot ένα μαντήλι θα δώσει στιλ στην εμφάνισή σου. Ένα ακόμη διαφορετικό και έυκολο χτένισμα είναι να κάνεις μια πλεξίδα, πλέκοντάς το ανάμεσα στα μαλλιά σου. Πολύ girly!
Μαντήλι Accessorize, €12.50

Let’s talk about beach, baby!
Εσένα ποιο beauty αγαθό ή αξεσουάρ δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ παραλίας; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More