NY Fashion Week: Spring 2012! Μάθε πρώτη όλα τα trends που ΘΑ έρθουν!

Την στιγμή που εδώ δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι θα πει Φθινόπωρο, στην άλλη άκρη του κόσμου σε μια από τις πολλές πρωτεύουσες της μόδας (βλ. New York, New York!!!) οι άνθρωποι που ορίζουν τα trends μας παρουσιάζουν ΤΩΡΑ τις τάσεις για την Άνοιξη του 2012 (το fashion week της Νέας Υόρκης έκανε έναρξη στις 8 Σεπτεμβρίου και ρίχνει αυλαία στις 15). Η Maybelline New York φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο σημαντικό event. Διόρθωση: η Maybelline New York είναι εκεί και σηματοδοτεί μερικές από τις πιο βασικές τάσεις που θα έρθουν με “ηγέτιδα” την Charlotte Willer, global make up artist της εταιρίας.

Οk! Μπορεί η έκφραση “Άνοιξη 2012” να σου φαίνεται ακόμη αιώνες μακριά αλλά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε! Και γιατί όχι, να κρατήσεις μερικές τάσεις και να τις εφαρμόσεις από τώρα επιβεβαιώνοντας στους άλλους πόσο διαβασμένη είσαι σε θέματα ομορφιάς και τάσεων (διαβάζεις TLIFE εξάλλου…)

BCBG Max Azria

Η έμπνευση έρχεται από τον James Bond και την εμφάνιση της Barbara Bach στην ταινία “Ο κατάσκοπος που με αγάπησε”. Tο μακιγιάζ που εμπνεύστηκε εδώ η Charlotte Willer είναι εντελώς neutral με κάποιες λάμψεις στο κινητό βλέφαρο. Το lip gloss φορεμένο στο κινητό βλέφαρο είναι κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει τις τελευταίες δύο σεζόν!

Custo Barcelona

Στο fashion show της Custo Barcelona πρωταγωνιστής ήταν το ανδρόγυνο look. Πριν, όμως, από αυτό στα backstage τα μαλλιά πιάστηκαν σε χαμηλό ponytail με αυστηρή χωρίστρα ενώ στο μακιγιάζ κυριάρχησαν τα καλοσχηματισμένα και ανδρικά φρύδια (μπορείς να τα λες απλώς γεμάτα!), τα πορτοκαλοκόκκινα χείλη και το ελαφρύ touch bronzing powder τοποθετημένο ακριβώς στα σημεία που πρέπει.

DKNY

Σε οτιδήποτε δημιουργεί η Donna Karan έχει σαν γνώμονά της την άνεση. Και φέτος, λοιπόν, δεν ξέφυγε από αυτό που αγαπά να κάνει: να δημιουργεί στιλ επενδύοντας στην απλότητα. Η Charlotte Willer, από την άλλη, απέδωσε την απλότητα αυτή με ένα μακιγιαρισμένο- αμακιγιάριστο στιλ, με ροδαλά μάγουλα και φροντισμένα φρύδια. Ηθικό δίδαγμα: ό,τι κι αν κάνεις φρόντισε τα φρύδια σου. Οφείλουν να είναι όμορφα, φροντισμένα και ανοδικά χτενισμένα.

Jen Kao

Στον Jen Kao τα χείλη ντύνονται με glossy υφές και έντονα χρώματα τόσο όσο πρέπει. Τα μάτια ακολουθούν υιοθετώντας παρόμοιο effect. Οι shiny σκιές με σχεδόν διάφανο τελείωμα έχουν την τιμητική τους!

L.Α.Μ.Β

Η Gwen Stefani εμπνεύστηκε την ανοιξιάτικη συλλογή της από τρία διαφορετικά θέματα: τους Rat Pack (αν δεν θυμάσαι ή θέλεις να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου πρόκειται για την hot παρέα που σχημάτισαν στα μέσα των 60’s ο Frank Sinatra, ο Dean Martin και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες!), τα κορίτσια του Μαχαραγιά και τα ψηλά βολτ! Τα μαλλιά είναι πιασμένα σε ένα ψηλό και κεντραρισμένο top knot, τα μάτια είναι βαμμένα με έντονο μαύρο liner και σκιά που προεκτείνεται στις εξωτερικές γωνίες και τα χείλη μένουν άχρωμα. Θα το τολμήσεις;

Libertine

Όσα χρόνια κι αν περάσουν υπάρχουν τάσεις που μένουν διαχρονικές και τονίζουν τον sexy εαυτό μας. Το κόκκινο κραγιόν και το smokey eye με μαύρη ματ σκιά είναι δύο καλά παραδείγματα (φορεμένο το καθένα ξεχωριστά!). Το δεύτερο το είδαμε στο catwalk της συλλογής Libertine με ένα ελαφρύ τράβηγμα προς τα έξω που πρόσθετε πόντους sex appeal στο μακιγιάζ.

Vivienne Tam

Στον οίκο Vivienne Tam η θηλυκότητα υπερίσχυσε του ανδρόγυνου look. Τα μάτια βάφτηκαν με σκιές στο χρώμα της άμμου, τα χείλη ντύθηκαν με διακριτικά χρώματα σε glossy υφές ενώ οι βλεφαρίδες τονίστηκαν κυρίως στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

W. Gordon

Κοριτσίστικο και σοφιστικέ! Αυτό είναι το look που απέδωσε η global make up artist της Maybelline New York. Το πρόσωπο είναι λαμπερό και υγειές, τα φρύδια είναι μεγάλα και δυναμικά ενώ τα χείλη επίσης ξεχωρίζουν με ένα χρώμα υγείας. Μοιάζουν σχεδόν άβαφα αλλά σκοπός τους είναι να δείξουν φρεσκοφιλημένα.

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου look από αυτά που είδαμε μέχρι στιγμής στο fashion week της Νέας Υόρκης; Σκέφτεσαι να υιοθετήσεις κάποιο και το Φθινόπωρο; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More