Οι beauty experts πίσω από τους stars που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram!

Αυτό το θέμα ξεκίνησε με αφορμή την Kim Kardashian που πήρε αεροπλάνο τελευταία στιγμή, πέρασε από τον έλεγχο του αεροδρομίου (και χειρότερα, φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι να περνάει τον έλεγχο) φορώντας κάλτσες και διαφανές κολάν και όλα αυτά για να πάει στον προσωπικό της make up artist, Mario Dedivanovic που αντιμετώπιζε mayday κατάσταση (δες εδώ).

Και τι ήταν αυτό που έκανε την Kim Kardashian (και κάθε Kim αυτού του κόσμου) να μην χαλάσει το χατίρι του make up artist της; Η Kim πουλάει την εικόνα της. Και αν η εικόνα της είναι το styling, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, τότε στον Mario Dedivanovic οφείλει το 33,3% αυτού που είναι!

Σοβαρά τώρα, με την έξαρση των social media οι beauty experts που κρύβονται πίσω από τους διάσημους και τις αγαπημένες σου stars έχουν βγει μπροστά: αρκεί να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στο instagram με την διάσημη της οποίας κάνουν το make up και τα μαλλιά ή ακόμη μια close up backstage λήψη στην οποία θα φαίνεται με απόλυτη ακρίβεια η απόχρωση της σκιάς που έβαλαν, από κάτω να γράψουν και ποια είναι αυτή η σκιά και θα έχουν αποκτήσει χιλιάδες followers. Από μια σκιά.

Από την άλλη, οι ίδιες οι διάσημες είναι άνθρωποι που κουβαλούν τις ανασφάλειές τους κάποιες φορές και που δεδομένου ότι εκτίθενται σε τόσο κόσμο, θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον που 1. να ξέρει τι κάνει με την εικόνα τους 2. να είναι ενημερωμένος 3. να τους εμπνέει εμπιστοσύνη και 4. να πιάνει το χέρι του. Και αν αυτός ο άνθρωπος έχει 4 στα 4 δεν έχουν κανέναν λόγο να μην τον εκτιμούν ως συνεργάτη ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, αν αυτή η συνεργασία έχει τεσταριστεί στα χρόνια, να γίνουν και κολλητοί (βλ. Jennifer Aniston με Chris McMillan).

Κι επειδή από τα mail που φτάνουν εδώ στο TLIFE, ξέρω πώς θες να μαθαίνεις λεπτομέρειες από τα beauty looks των αγαπημένων σου διασήμων, λέω να σε πάω απευθείας στην πηγή. Σε αυτό, λοιπόν, το θέμα θα δεις ποιοι είναι οι beauty experts πίσω από τους stars αλλά και πώς είναι στο instagram ώστε να τους κάνεις follow.

Και κάτι τελευταίο για να σε πείσω (αν και δεν χρειάζεσαι επιχειρήματα) για το πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι beauty experts: πριν λίγες μέρες έγιναν οι Χρυσές Σφαίρες. Τι αποτέλεσμα λες να είχαμε στο κόκκινο χαλί αν δεν υπήρχαν make up artists και hair stylists και αν οι διάσημες έπρεπε να βαφτούν και να χτενιστούν μόνες τους για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί; Ρητορική ερώτηση.

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες τους beauty experts στους οποίους οι διάσημες εμπιστεύονται την εμφάνισή τους!

Read More

And More