Ναι! Ναι! Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το κραγιόν που φοράνε όλα τα κορίτσια του James Bond στην νέα ταινία!

Δεδομένου ότι περνάμε την αγαπώ το κόκκινο κραγιόν μου φάση, αυτή η είδηση είμαι σίγουρη ότι θα σε κάνει να χαρείς! Γιατί αυτό το κόκκινο κραγιόν δεν είναι όποιο, είναι το κόκκινο που φοράνε τα κορίτσια του James Bond στην νέα ταινία Skyfall.

Τελευταία, μάλιστα, εντόπισα και την Τόνια Σωτηροπούλου (μια εκ των κοριτσιών) στις νύχτες πρεμιέρας με το τέλειο κόκκινο στα χείλη. Το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό! Ίσως είναι και το ίδιο! Πάντα στο πλαίσιο της εικασίας: η make up artist το φόρεσε στην Τόνια Σωτηροπούλου κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, εκείνης της άρεσε πολύ και το καθιέρωσε. Τόσο απλά!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/toniasotiropoulou.jpg

Ποιο είναι, όμως, το κραγιόν; Ιδού το story! H Naomi Donne, Make-up artist στην νέα ταινία του James Bond, Skyfall, επέλεξε το κραγιόν The Lipstick (09 TSUYABENI) της SENSAI by KANEBO για να δώσει στα κορίτσια του Bond, Naomie Harris, Tonia Sotiropoulou και Berenice Marlohe, επιπλέον λάμψη και γοητεία.
Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κανείς ένα κραγιόν που να συνδυάζει λαμπερό χρώμα, μεγάλη διάρκεια και παράλληλα να ενυδατώνει τα χείλη. Η κόκκινη απόχρωση TSUYABENI της SENSAI, είναι ένα καταπληκτικό χρώμα, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δείχνει τέλειο μπροστά στην κάμερα χωρίς να χρειάζεται συνεχή ανανέωση. Αυτός είναι και ο λόγος που το επέλεξα!.

Σημαντική σημείωση: To SENSAI The Lipstick, όπως και όλα τα προϊόντα της SENSAI by KANEBO διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα notosgalleries.
Τιμή: €50.40

Και σε περίπτωση που εκτός από… beauty-φιλ είσαι και σινεφίλ, πάρε μια γεύση και από το τρέιλερ της ταινίας!

Read More

And More