Beyonce: 16 (πρόσφατες) φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της!

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως και μιας και επιστρέφουμε στο (beauty) σχολείο σιγά- σιγά ας φρεσκάρουμε κάποιες βασικές γνώσεις. Γνώσεις σε σχέσεις με τις stars. Υπάρχουν, λοιπόν, δύο κατηγορίες stars:
– Κατηγορία no 1: όσες έχουν signature beauty look που σημαίνει πως δεν πολυπειραματίζονται με τα μαλλιά ή το μακιγιάζ τους και όσα χρόνια τις ξέρουμε κάνουν σχεδόν τα ίδια πράγματα (βλ. Jennifer Aniston που τόλμησε να πάρει μερικά κιλά και έσπειρε beauty πανικό. Τσεκ εδώ!)
– Κατηγορία no 2: stars που αλλάζουν τα μαλλιά τους (ας πούμε!) με την ίδια συχνότητα που εμείς οι άλλες βάζουμε πλυντήριο (ας πούμε!). Οι συγκεκριμένες κάνουν διεθνώς καριέρα και ως beauty chameleons. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ξεκάθαρα και η Beyonce που την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσει τα γενέθλιά της ανέβασε μια photo με νέα μαλλιά και μακριές τύπου Bardot φράντζες προσθέτοντας ακόμη ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το συναίσθημα ζήλιας που μας προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση.

Για να μην μακρηγορώ, λοιπόν, κι επειδή αυτό το θέμα έχει κάμποσα μαλλιά να εμπνευστείς αν θες αλλαγή ή να αντιγράψεις σε επίπεδο χτενίσματος, κάνε κλικ εδώ και δες τις 16 (πρόσφατες) φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της Beyonce!

Read More

And More