Ναυτικό στιλ στην τραπεζαρία σου σε 5 βήματα!

Φέρε το υπέροχο και ανανεωτικό ναυτικό στιλ στη διακόσμηση της τραπεζαρίας σου σε 5 μόνο κινήσεις και απόλαυσε “ταξίδια” μακρινά χωρίς καν να βρέχεσαι!

Οι καθαρές, λιτές γραμμές του ναυτικού στιλ με τις ρίγες και την παλέτα τριών χρωμάτων (μπλε, λευκό και κόκκινο) μπορούν να σου δώσουν μια εύκολη λύση ανανέωσης για την τραπεζαρία σου ώστε να φέρεις τις ελληνικές θάλασσες και ναυτικές παραδόσεις μέσα στο σπίτι σου! Το λατρεύουμε και στο προτείνουμε σε 5 απλές κινήσεις! Δεν θα χρειαστείς πολλά. Επέλεξε λευκό χρώμα στους τοίχους και καθόλου κουρτίνες στα παράθυρα ή εναλλακτικά γρίλιες. Το κλειδί βρίσκεται στις επιλογές που θα κάνεις σε αξεσουάρ και υφάσματα!

1. Πάγκος

Ένας πάγκος για κάθισμα αντί για καρέκλες είναι must για να προσδώσεις ναυτικό στιλ στην τραπεζαρία σου. Το χρώμα του μπορεί να είναι κόκκινο, μπλε ή λευκό ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις για τις καρέκλες σου.

2. Ριγέ καρέκλες

Δεν χρειάζεται να πετάξεις τις παλιές καρέκλες της τραπεζαρίας σου αν δεν διαθέτεις τόσα χρήματα! Φτιάξε νέα καλύμματα επιλέγοντας ριγέ ύφασμα με μεγάλες μπλε και λευκές ρίγες και “ντύσε” τις καρέκλες σου! Συνδύασέ τες με απλό λευκό τραπέζι (μπορείς να βάψεις το υπάρχον).

3. Μεταλλικό φωτιστικό

Το απόλυτα must have κομμάτι για να δημιουργήσεις ναυτικό στιλ είναι ο συγκεκριμένος τύπος μεταλλικού φωτιστικού. Μπορείς να τοποθετήσεις ένα ή δύο ανάλογα με τις ανάγκες σου στα τρία βασικά χρώματα και έτσι να φωτίσεις τις θαλασσινές σου περιπέτειες!

4. Άλλαξε σερβίτσιο

Ένα σερβίτσιο φαγητού με ριγέ σχηματισμούς και μονόχρωμα κομμάτια που να συνδυάζει μπλε, λευκό και κόκκινο θα ενισχύσουν το ναυτικό στιλ της τραπεζαρίας σου. Συμπλήρωσέ το με ανοξείδωτα μαχαιροπίρουνα ή σε ένα από τα τρία βασικά χρώματα του ναυτικού στιλ.

5. Αξεσουάρ-κλειδιά


Μερικά “θαλασσινά” αξεσουάρ όπως κηροπήγια-κοχύλια, αληθινά κοχύλια και βότσαλα που έχεις συλλέξει στις διακοπές σου, ναυτικά φαναράκια, μπουκάλια νερού με άγκυρες, μαξιλάρια με ναυτικά θέματα όπως φάροι, άγκυρες και αστερίες είναι τα αξεσουάρ-κλειδιά για να διαμορφώσεις τη ναυτική τραπεζαρία σου!

Μπορείς τώρα να βάλεις πλώρη και να υποδεχτείς τους φίλους σου για φαγητό στο δικό σου… “καράβι”!

Read More

And More