Δέσποινα Βανδή: Επιστροφή στην καθημερινότητα! Φωτογραφίες

Αφού συνδύασε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την αναψυχή το περασμένο σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη, όπου ταξίδεψε με τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο (δες εδώ τι σου είχαμε γράψει για το ταξίδι τους) η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Αθήνα και στο φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα.

Φυσικά οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις της με τα γυρίσματα του The Voice αλλά και τις εμφανίσεις της που συνεχίζονται με επιτυχία στην συμπρωτεύουσα δεν την “τρομάζουν”. Άλλωστε το διήμερο που πέρασε και ο ποιοτικός χρόνος που μοιράστηκε με τα παιδιά της, είναι αυτό που γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες της τραγουδίστριας. Η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε έτσι τον Απρίλιο με ανεβασμένη διάθεση και φυσικά, όρεξη για δουλειά.

Η ίδια μετέδωσε την καλή της διάθεση στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μέσω Instagram στιγμιότυπο από μια παλιότερη αποκαλυπτική φωτογράφισή της.

Λίγες ώρες αργότερα η ίδια μοιράστηκε και μια… ολόφρεσκη φωτογραφία της, από την είσοδο του Fashion Workshop by Vicky Kaya. Η Δέσποινα Βαδή δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει προσωπικά την Βίκυ Καγιά για την παραχώρηση του χώρου για την φωτογράφιση της, μέσω Instagram, με την Βίκυ Καγιά να απαντά άμεσα εκφράζοντας την χαρά της γι’ αυτή τη φιλοξενία.

Read More

And More