Η ZINI κάνει εκπτώσεις στην πιο chic συλλογή του χειμώνα!

H ZINI κάνει εκπτώσεις στη χειμερινή της collection και αξίζει να επισκεφθείς το πιο κοντινό σου κατάστημα ώστε να δεις από κοντά τα πιο chic ρούχα της αγοράς.

Η ZINI είναι παραγωγική και εμπορική επιχείρηση, η οποία διαθέτει τις συλλογές της αποκλειστικά μέσα από εταιρικά ομώνυμα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η παραγωγή των ενδυμάτων γίνεται στην Ελλάδα και ελέγχεται συστηματικά από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ο σχεδιασμός πετυχημένων συλλογών, η οργανωμένη παραγωγική διαδικασία και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι όλα ισότιμοι άξονες της πρότασης ZINI και αντιμετωπίζονται συνολικά.

Η ΖΙΝΙ σχεδιάζει και παράγει τις συλλογές της θέτοντας υψηλά ποιοτικά standards. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι σημαντικός σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ώστε κάθε κομμάτι να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της.

Οι συλλογές είναι μοναδικές και οι τιμές τους είναι λογικές και τίμιες σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Αυτή τη προσφορά δεν πρέπει να τη χάσεις!

Read More

And More