MAD WALK: Όλη η μόδα μέσα από την πιο λαμπερή πασαρέλα!

Το πολυαναμενόμενο 3ο MadWalk by Coca-Cola light έγινε πραγματικότητα! Το Mad για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Αθηνών Αρένα και φυσικά από το μεγάλο party μόδας και μουσικής δεν έλειψε κανείς. Πιστές κάθε χρόνο στο ραντεβού τους η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη εντυπωσίασαν στο ρόλο των παρουσιαστριών της βραδιάς, που επιμελήθηκε ο fashion director Μιχάλης Πάντος και σκηνοθέτησε στο stage ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, για ακόμη μια φορά, εκδήλωσαν την αγάπη και το πάθος τους για τη μόδα, επιλέγοντας μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ. Η Βίκυ Καγιά γιορτάζει τα 20 χρόνια της στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας μέσα από μια ιδιαίτερη συνεργασία με τον Jean Paul Gaultier, που την έντυσε με κομμάτια από τη φετινή αλλά και παλαιότερες συλλογές του. Η Μαίρη Συνατσάκη και η ομάδα του MadWalk επέλεξαν εμβληματικά κομμάτια θρυλικών Ελλήνων σχεδιαστών, που φιλοξενούνται στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα ‘Βασίλειος Παπαντωνίου’ στο Ναύπλιο.

Ενώ τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά κέρδισαν οι καλλιτέχενς που έντυσαν μουσικά την παρουσίαση των δημιουργιών των Ελλήνων σχεδιαστών.

DeuxHommes

/
Το σχεδιαστικό δίδυμο Δημήτρης Αλεξάκης και Γρηγόρης Τριανταφύλλου για ακόμη μία φορά γέμισαν τη σκηνή με ρούχα γεμάτα από έμπνευση και δημιουργία. Δαντέλα αλλά και νέας τεχνολογίας υλικά με λεπτομέρειες όπως PVC μαρτύρησαν πως η συλλογή αυτή είναι ορόσημο μίας νέας εποχής για τους DeuxHommes.

Sotiris Georgiou

/

Λιτές λεπτομέρειες χωρίς όγκο που απέπνεαν αυτό που απαιτεί η εποχή: σικάτο μινιμαλισμό! Αέρινα υφάσματα και αντρικά ρούχα που η τέλεια εφαρμογή τους και η γεωμετρία τους τα κάνει να ξεχωρίζουν από μακριά. Ο Σωτήρης Γεωργίου είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιατές της εποχής μας.

Stelios Koudounaris

/

Λιτός όπως πάντα, χωρίς υπερβολές και θορυβώδης συνδυασμούς ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε την αέρινη συλλογή του και μας άρεσε πολύ. Κάπες αλλά και γεωμετρικές γραμμές που έδωσαν ακόμη πιο έντονο χαρακτήρα στην γεμάτη από γωνίες συλλογή του σχεδιαστή.

Konstantinos Melis by Laskos

/

Το δίδυμο Konstantinos Melis by Laskos δημιούργησαν μία σειρά αποκλειστικά και μόνο για το φετινή Mad Walk. Οι δυό τους μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα κατάφεραν όχι μόνο να είναι έτοιμοι αλλά και να παρουσιάσουν κομμάτια haute couture. Υψηλή ραπτική που φαίνεται από τις καλοραμμένες λεπτομέρειες και τα υψηλής ποιότητας υλικά. Η συλλογή με όνομα Secret box αποτελεί έμπνευση του Γιάννη που από μικρός αγαπούσε τις κούκλες εποχής Pin pon και τους έδωσε σάρκα και οστά στη σκηνή του Αθηνών Αρένα.

Madame Shou Shou

/

Η νικήτρια του διαγωνισμού Ελίνα Κορδαλή που διοργάνωσε το MAD παρουσίασε την συλλογή της από μαγιό θυμίζοντας έντονα pin up girls αλλά και εκφράζοντας μία διάθεση ρομαντική με επιρροές από την δεκαετία του’50.

Apostolos Mitropoulos

/

Εκκεντρικός όπως πάντα ο Απόστολος Μητρόπουλος έπαιξε με τις έντονες αντιθέσεις, τις ενδιαφέρουσες στιλιστικές προτάσεις μεταμορφώνοντας για ακόμη μία φορά με punk rock στοιχεία τις μούσες του που μαρτυρούσαν μία διάθεση αρκετά 80s.

Natar Georgiou

/

Ένα σχεδιαστικό δίδυμο που έχει μάθει στις έντονες αντιθέσεις αφού ο Δήμος και ο Ανδρέας έχουν μάθει να δουλεύουν επάνω σε διαφορετικά υλικά. Οι δυο τους συναντήθηκαν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ρούχα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Στην Mad Walk βραδιά παρουσίασαν μία συλλογή που συνδύαζε το μαλλί με το μετάξι, τα prints με τις ίσες γραμμές των σχεδίων τους και αναδείκνυε τη sexy πλευρά μίας μοντέρνας γυναίκας.

Dimitris Petrou

/
Ο Δημήτρης Πέτρου εμπνευσμένος από τον κύκνο και την μεγαλοπρέπεια που τον συνοδεύει παρουσίασε μία συλλογή με βάση της το λευκό. Είχε ίσιες γραμμές, χωρίς υπερβολές και παιχνίδια εντυπωσιασμού όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο σχεδιαστής κερδίζοντας για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Read More

And More