THE NEW SEXY! H μόδα θέλει να αποκαλύψεις τους ώμους σου…

Υπάρχει ένα σημείο στο σώμα σου το οποίο σε ό,τι ηλικία κι αν βρίσκεσαι όσα κιλά κι αν έχεις παραμένει για πάντα το πιο elegant κομμάτι του κορμιού σου. Οι ώμοι σου! Είναι ένα σημείο στο σώμα το οποίο προδίδει έντονη θηλυκότητα, τραβάει τα βλέμματα και σύμφωνα με έρευνες οι ώμοι υποσυνείδητα στο μυαλό είναι συνδεδεμένοι με τη δύναμη.

Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου στράπλες φορέματα και μπλούζες. Φέτος λοιπόν είναι η χρονιά που πρέπει να τα βγάλεις στο προσκήνιο και να τα ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου.

Κι αν έχεις αμφιβολία για το πόσο φέτος είναι το απόλυτο ‘must do’ αξίζει μία επίσκεψη στο show του οίκου Dior όπου τα στράπλες αέρινα φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις κατέκλυσαν την πασαρέλα αλλά και στους οίκους Gucci και Lanvin όπου τα φορέματα με έναν ώμο κυριάρχησαν του show.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει την πιο κομψή τάση της σεζόν σε ένα άρθρο και σε παρακινεί να την υιοθετήσεις στο απόλυτο.


Aπό αριστερά: Μarc by Marc Jacobs, Valentino, Christian Dior

Το στράπλες είναι ένα πολύ θηλυκό ρούχο είτε έχεις έντονο ντεκολτέ είτε όχι αφού αφήνει εκτός από τους ώμους και τον θώρακά σου ανοιχτό μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Μπορείς να επιλέξεις όχι μόνο στράπλες φορέματα αλλά να συνδυάσεις κομψά τοπ με κομψά παντελόνια.

TIP: Επένδυσε σε ένα καλό στράπλες σουτιέν σε γήινη απόχρωση ώστε να μπορείς να το φορέσεις με κάθε ρούχο σου και να έχεις τη σωστή υποστήριξη.


Aπό αριστερά: Christian Dior, Gucci, Stella McCartney

Φέτος οι μπλούζες και τα φορέματα με έναν ώμο έχουν την τιμητική τους. Οι οίκοι λάνσαραν όσα περισσότερα κομμάτια μπορούσαν και αξίζει να σου πω πως η λεπτή κορδέλα που έχουν στον ένα ώμο αδυνατίζει και ο συνδυασμός με κομψά αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια κρίκους δίνουν μία πολύ καλοκαιρινή διάθεση.

TIP: Σήκωσε τα μαλλιά σου ψηλά ή τράβηξε τα προς τα πίσω ώστε να αποκαλύπτεις το λαιμό σου.


Aπό αριστερά: Diane von Furstenberg, Lanvin, Elie Saab

Ο ένας ώμος είχε και παραλλαγές στις φετινές συλλογές αφού τον συναντάς και πιο φαρδύ. Αλλά και σε φορέματα που η μία πλευρά καλύπτει ολοκληρωτικά το ένα χέρι παίζοντας έτσι με την φαντασία και τονίζοντας το σεξαπίλ.

TIP: Η πιο φαρδιά επιλογή αν έχεις περιττά κιλάκια να θυμάσαι πως δεν αφαιρεί τόσους πόντους όσους η διακριτική λεπτή.


Aπό αριστερά: Louis Vuitton, Miu Miu, Fendi

Οι ώμοι έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και μοιάζουν σε κάποιες συλλογές να ξετρυπώνουν από παντού. Φέτος ειδικά που οι τρύπες έχουν την τιμητική τους. Μπλούζες και φορέματα που μπορεί η πρώτη ματιά να σου δίνει την εντύπωση ενός στράπλες ρούχου στην πορεία οι διακριτικές τιράντες αποκαλύπτουν ένα πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

TIP: Αν είσαι από τα κορίτσια με πολύ έντονο μπούστο μπορείς να επιλέξεις αυτή την επιλογή αφού σου επιτρέπει να φορέσεις σουτιέν.


Aπό αριστερά: Blumarine, Christian Dior, Proenza Shoulder

Οι μπλούζες που αφήνουν τους ώμους σου έξω δεν είναι κάτι άγνωστο για εσένα. Επέλεξε τοπ ακόμη και μοντέρνα t-shirts που είτε αφήνουν και τους δύο σε κοινή θέα είτε δίνει μία μικρή γεύση από έναν από τους δύο. Υπάρχουν και midi φορέματα με μανίκια που οι εκτεθημένοι ώμοι τα μεταμορφώνουν σε απόλυτα sexy επιλογές.

TIP: Η επιλογή σου μπορεί να είναι και μία μπλούζα ή φόρεμα με έντονο “χαμόγελο”.

Read More

And More