A.Chung, P.Delevingne, L.Bailey: Τρία fashion icons αποκαλύπτουν τα μυστικά του στιλ τους

Η Alexa Chung, η Poppy Delevingne και η Laura Bailey έχουν καταφέρει να κερδίσουν φανατικές οπαδούς ανά τον κόσμο λόγω του προσωπικού τους στιλ, αλλά και να γίνουν τα αγαπημένα κορίτσια της Βρετανικής μόδας. Οι τρεις τους μίλησαν στο net-a-porter.com το οποίο συνεργάζεται με το TLIFE για τα μυστικά του στιλ τους, τους αγαπημένους τους σχεδιαστές μόδας τι τις οδηγεί στις στιλιστικές επιλογές που κάνουν και φυσικά έδωσαν μεγάλη έμπνευση σε όλες εμάς.

Αlexa Chung

H Alexa Chung είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και contributing editor στην Βρετανική Vogue. Είναι 29 χρόνων και έχει κατακτήσει σχεδόν άκοπα τον κόσμο της μόδας ενώ με το στιλ της έχει καταφέρει να δώσει έμπνευση σε πολλές γυναίκες. Eίναι 29 χρονών.

Τι προσέχεις στο στιλ σου;
Ντύνομαι πάντα ανάλογα με τη διάθεση μου! Μπορεί να πάω σε ένα πάρτι με τζιν και αντρικό πουλόβερ ενώ όλοι περιμένουν να επιλέξω κάτι πιο girlie και επίσημο ενώ κάνω και το αντίθετο, ντύνομαι πολύ καλά σε μέρη που όλοι φοράνε τζιν.

Ποιοι είναι οι σχεδιαστές που σου αρέσουν αυτή την περίοδο;
Ο J.W. Anderson είναι σίγουρα ένας γιατί δημιουργεί ρούχα που είναι άνετα και cool. Ο Christopher Kane με την τελευταία του συλλογή που είναι ανατρεπτική και η Mary Katrantzou με τα ιδιαίτερα prints και τις σιλουέτες στα ρούχα που φτιάχνει.

Ένας σχεδιαστής που αξίζει όλοι να γνωρίζουν;
Simone Rocha. Όμορφες, απλές γραμμές στα ρούχα φτιαγμένα από πρωτότυπα υλικά


Η Wish List της:
Ένα από μαύρη δαντέλα φόρεμα Temperley και τα κίτρινα – neon μποτάκια με την υπογραφή του Christopher Kane.

Poppy Delevingne


H Poppy Delevingne είναι μοντέλο, socialite και “it” girl της Μεγάλης Βρετανίας. Υπήρξε πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton, είναι φίλη του Mathew Williamson και μέχρι πρόσφατα συγκατοικούσε με την Sienna Miller. Το τελευταίο της video με την εταιρία Agent Provocateur εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη. Είναι 26 χρονών.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές αυτή την περίοδο;
Ο Michael van der Ham. Ο τρόπος που χειρίζεται τα υλικά είναι μοναδικός. O Matthew Williamson που έχει καταφέρει τα τελευταία 15 χρόνια να αναδείξει την Βρετανική μόδα με τις πρωτοποριακές του δημιουργίες και ο Nickolas Kirkwood… τα παπούτσια του είναι τόσο πρωοποριακά.

Πως θα χαρακτήριζες το στιλ σου;
Schizophrenic! Τη μία ημέρα μπορεί να φοράω ολόσωμη λεοπάρ φόρμα και την επόμενη να έχω ντυθεί τελείως gothic. Θαυμάζω τα κορίτσια όπως η Alexa που έχουν ένα και μοναδικό στιλ.

Ποιά είναι τα κομμάτια “κλειδιά” στην γκαρνταρόμπα σου;
Ένα δερμάτινο jacket, ένα κοντομάνικο jersey τοπ και τα Charlotte Olympia Kitty flats μου που κάνουν κάθε μου ντύσιμο να δείχνει ξεχωριστό.

Η Wish List της: Μια μεταλλική καμπαρντίνα Burberry κι οτιδήποτε με την υπογραφή Zoe Jordan.

Laura Bailey

H Laura Bailey είναι μοντέλο και συντάκτρια στην Βρετανικής Vogue. Έχει εργασθεί με μεγάλους οίκους μόδας ενώ την έχουν απαθανατίσει οι σπουδαιότεροι φωτογράφοι. Συζεί με τον σύντροφό της με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, είναι 40 χρονών.

Περιέγραψε το προσωπικό σου στιλ.
Μου αρέσει να μπλέκω το παλιό με το μοντέρνο. Θα μπορούσα να φοράω ένα φόρεμα σε γραμμή του ’40 με μία μοντέρνα ζακέτα.

Ποιας επώνυμης το στιλ σου αρέσει περισσότερο;
Θα έλεγα το στιλ της Florence Welch. Είναι απόλυτα British ενώ της Alexa και της Poppy είναι επίσης δυνατά αφού είναι οriginal.

Ποια είναι τα βασικά κομμάτια στην ντουλάπα σου;
Γόβες Charlotte Olympia. Tα σχέδια της είναι πολύ κεφάτα. Τα t-shirt του Christopher Kane είναι μοναδικά και φυσικά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα denim ρούχα της Stella McCartney. Για το βράδυ επιλέγω μπλούζες και φούστες με prints του Jonathan Saunders.

Ποια είναι η fashion συμβουλή που δίνεις;
Mην σκέφτεσαι πολύ τι να βάλεις!

Η Wish List της: Οτιδήποτε από τη συλλογή Erdem για τον ερχόμενο χειμώνα και το κόκκινο αλλά δυνατό φόρεμα του Christopher Kane.

Read More

And More