Φεστιβάλ Καννών… συνέχεια! Ποιες πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί;

Στις τελευταίες σεκάνς του φεστιβάλ, η μεγάλη πρωταγωνίστρια Penelope Cruz κατάφερε να επισκιάσει κάθε άλλο red carpet look με τις εμφανίσεις της! Δες εδώ τις καλύτερες στιγμές.

H Penelope Cruz ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια στις Κάννες! Χωρίς αμφιβολία ξέρει πως να μαγνητίζει φλας, βλέμματα και θετικά σχόλια στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ! Στην πρεμιέρα της ταινίας της “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα Marchesa από τη χειμερινή συλλογή τυ 2011, ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής που έχει φτιαχτεί για να υπηρετεί περιστάσεις σαν κι αυτή! Η Penelope καταφέρνει πολύ καλά να υποστηρίξει τη γοργονέ γραμμή αποδεικνύοντας ότι έχει χάσει κάθε γραμμάριο από την εγκυμοσύνη! Ολοκληρώνει την εμφάνιση με clutch Swarovski και κοσμήματα Chopard. H οργάτζα σε γαλάζιο με το nude μετάξι και τα στρας δημιουργούν μια έντονη αντίθεση που κολακεύει τη μεσογειακή ομορφιά της!

WOW! H Sarah δεν ξέρει μόνο τι φοράει αλλά και πως το φοράει! Κατά μήκος του κόκκινου χαλιού και μέχρι να ανέβει τα σκαλία για να δει την πρεμιέρα της ταινίας Wu Xia δεν σταμάτησε να ανεμίζει την Elie Saab τουαλέτα της για να αναδείξει το print και να “γράψει” όπως της αρμόζει στους φακούς των φωτογράφων! Σαν μικρό κοριτσάκι έπαιζε με το μάξι φόρεμα της δίνοντας άερα catwalk στην τουαλέτα! Τη συνδύασε με εντυπωσιακό κολιέ και σκουλαρίκια!

H κριτής Uma Thurman περπαταει στο χαλί για ακόμη μια φορά επιλέγοντας Chanel Couture και μάλιστα ένα κομμάτι από το χειμώνα του 2008! Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι επέλεξε να συνδυάσει τη τουαλέτα της με φλατ παπούτσια και όχι ψηλοτάκουνα! Όταν έχει το ύψος και το σώμα της Thurman μπορείς να υποστηρίξεις τουαλέτα υψηλής ραπτικής ακόμα και χωρίς παπούτσια! Η εφαρμογή στη μέση δεν είναι το δυνατό της σημείο αλλά και πάλι είναι καταπληκτική!

Η Karolina Kurkova παραβλέπει τη βροχή και περπατάει στο κόκκινο χαλί φορώντας μίνι μαύρο φόρεμα Chanel από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου! Το LBD έχει αποκτήσει χαρακτήρα υπερπαραγωγής με διαφάνεια, οργάτζα και εντυπωσιακά φτερά! Συμπληρώνει το look με ψηλοτάκουνα Jimmy Choo και clutch Chanel. Το ιδιαίτερο headpiece της κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της και αποτελεί συνέχεια του φορέματος!

H μεσογειακή ομορφιά συναντά το χολιγουντιανό glam στο πρόσωπο της Penelope! Aκόμα και ένα μίνιμαλ, λιτο, μίντι φόρεμα της Stella McCartney είναι αρκετό για να λάμψει! Το πλέον εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι το πρόωπο της δεν έχει χάσει τη “γλύκα” που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της! Και αν θες να παίξεις το παιχνίδι “Βρες τη διαφορά” ψάξε για ομοιότητες και διαφορές στο κούρεμα της με την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί… Που πήγαν οι αφέλειες;

Όχι που θα της ξέφευγε! Δεν υπάρχει τάση που δεν έχει φορέσει τα τελευταία 30 χρόνια! Η SJP ακπλουθεί την αγάπη των celeb για τη λευκή δαντέλα των Dolce & Gabbana με μια μάξι τουαλέτα φυσικά σε λευκό και τη στενεύει στη μέση με μια φαρδιά ζώνη από στρας! Η αγαπη της για τα πολυτελή κοσμήματα δεν σταματάει ούτε με τη δαντέλα! Μάλλον οι σειρές από Lanvin πέρλες ήταν υπερβολή για ένα τέτοιο look.

Ναι! Αυτή είνα η Cheryl Cole και δεν χρειάστηκε να δώ ούτε το πρόσωπο της! Η κριτής του X Factor που μετακομίζει από τη Μεγάλη Βρετανία στην Αμερική, κάνει μια στάση στις Κάννες για να μας δείξει… ότι το ‘χει! Επιλέγει μια τουαλέτα Stephane Rolland σε λευκό, με τονισμένους ώμους και γιγαντιαίο V! Συνδυάζει το χρυσό clutch της με τα χρυσά αχλάδια (;) της ζώνης της!

Είδαμε και την πρώτη ολόσωμη φόρμα του φεστιβάλ! Η Paz Vega φοράει Azzaro στο κόκκινο χαλί συνδυασμένο με παπούτσια Roger Vivier. Μου αρέσει πολύ η glam πινελιά που έχει το πέτο και τα μανίκια και μπορώ να δεχτώ ακόμα και τον oversized φιόγκο στη μέση! Το λάθος όμως εντοπίζεται στο στενό τελείωμα της φόρμας πάνω από τα ψηλοτάκουνα που δημιουργεί όγκος στις γάμπες και έτσι το πόδι της δεν φαίνεται τόσο καλλίγραμμό και ψιλόλιγνο όσο είναι!

Η Fan Bing Bing θα μείνει στις Κάννες μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ χαρίζοντας μας στιγμές που θα αναπολούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς! Αυτή τη φορά περπατάει στο χαλί με Atelier Versace. H τουαλέτα της ξεκινάει από ένα πολύ “χλωμό” ροζ για να καταλήξει σε βαθύ μωβ ενώ δεν λείπουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα Cartier. H ουρά της τουαλέτας δημιουργεί αυτό το εφέ με τα χιλιάδες χειροποίητα βολάν μεταξιού.

Read More

And More