Τι φόρεσαν οι celebrities την εβδομάδα που μόλις τελείωσε; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Είναι επώνυμες, όμορφες, με λαμπερά χαμόγελα και μαλλιά που σίγουρα όλα αυτά είναι άξια θαυμασμού αλλά οκ, άλλωστε δεν είναι μόνο αυτές χαριτωμένες, έχεις κι εσύ τη γοητεία σου. Αυτό όμως αγαπημένη μου φίλη που είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη είναι οι γκαρνταρόμπες τους είναι αυτή η λεπτομέρεια που μπορεί να σε μεταμορφώσει σε μία γυναίκα χωρίς ίχνος κατανόησης κι αγάπης προς το συνάνθρωπο! Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που μοιάζει σαν να έχεις επισκεφθεί πολυκατάστημα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας ή να αποκοιμήθηκες και να ονειρεύεσαι.

Έτσι λοιπόν καθημερινά το TLIFE σου επιλέγει την star που ξεχώρισε με το στιλ της ενώ μία φορά την εβδομάδα σου συγκεντρώνει σε ένα άρθρο όλες τις φίλες που κυκλοφόρησαν κερδίζοντας τις στιλιστικές εντυπώσεις. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορούμε να επισκεφτούμε τα σπίτια τους, ας δούμε τι φόρεσαν για ακόμη μία εβδομάδα.

/
To fashion icon Alexa Chung της οποίας το όνομα έχει πάρει και τσάντα του οίκου Mulberry φόρεσε μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια το βελούδο στο φιόγκο που στόλιζε το μπούστο και σανδάλια με κερασάκια, Miu Miu. H Blake Lively αυτήν τη βδομάδα έκανε πολλές εμφανίσεις όπου με δυσκολία μπορούσες να ξεχωρίσεις ποια είναι η καλύτερη -όλες ήταν εξαιρετικές. Στη συγκεκριμένη λοιπόν επέλεξε φόρεμα του ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή Marios Schwab και πέδιλα Giuseppe Zanotti. H Cara Delevingne με αρκετά επιβλητικό φόρεμα με μαύρη διαφάνεια του οίκου Chanel.

/
H Emma Stone επέλεξε πολύ θηλυκό φόρεμα του οίκου Chanel σε απόχρωση του λευκού με κόκκινες – μπορντό λεπτομέρειες που μου θύμισαν γιαούρτι με βύσσινο. Η Emma συνδύασε το φόρεμά της με γόβες με κρύσταλλα, Christian Louboutin και κοσμήματα Cartier. H Kate Bosworth βγήκε τη βολτίτσα της με απλό φόρεμα σε απόχρωση του μπλε και το συνδύασε με Chanel μπαλαρίνες και την Chanel Boy τσάντα. Η Michelle Williams έκανε ασπρόμαυρη διχρωμία με pencil φόρεμα Joseph Altuzarra και λευκά πέδιλα -πλέον αγαπημένα πολλών- του οίκου Givenchy.

/
To super model Miranda Kerr επέλεξε ψηλόμεσο λευκό παντελόνι και το συνδύασε με μεταξωτό τοπ της σχεδιάστριας Stella McCartney. H αγαπημένη socialista Olivia Palermo συνηθίζει να μας αρέσει πολύ ό,τι κι αν φοράει, αυτήν τη φορά όμως το σύνολό της είναι εξαιρετικό και μας αρέσουν πολύ τα αξεσουάρ που επιλέγει: γοβάκια Mulberry και γυαλιά ηλίου DKNY. Η όμορφη Rose Byrne επέλεξε λευκό φόρεμα του οίκου Valentino και μας άρεσε πολύ.

/
H Victoria Beckham δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο εκτός από δική της δημιουργία παρ’ όλο που έχει αρχίσει να κουράζει η τόση επανάληψη. Θα πω πως το φόρεμά της σε συνδυασμό με τις μπότες Tom Ford είναι ένα ωραίο σύνολο.
Η Zoe Saldana με σύνολο που εύκολα κάνεις κι εσύ με πιο οικονομικές επιλογές από τις δικές της που επέλεξε σορτσάκι και τοπ του αμερικάνικου οίκου Prabal Guring. H Jessica Alba μπορεί να μην επέλεξε κάτι super επώνυμο το σύνολό της όμως είναι πολύ νεανικό και φρέσκο.

/
Οι κυρίες που βρέθηκαν στη Βουλή έκλεψαν τις εντυπώσεις κι εμείς ξεχωρίσαμε δύο: αυτή της συζύγου του Ανδρέα Λοβέρδου, Πηνελόπης Παπαιωάννου όπου επέλεξε κομψό pencil φόρεμα και το συνδύασε με edgy πέδιλα και της Ευγενίας Μανωλίδου με φόρεμα σε απαλό ροζ και μαύρα peep toes. Ελληνίδα πάλι, αλλά με πολύ πιο ανάλαφρη διάθεση η Demy μας άρεσε πολύ με το λευκό φόρεμα με δαντέλα που επέλεξε για το party της Panik Records.

/
Για το τέλος κράτησα τις πιο grande εμφανίσεις της εβδομάδας με την παρουσιάστρια Εlizabeth Banks να επιλέγει μπορντό φόρεμα του οίκου Alexander Mcqueen. Την ηθοποιό Salma Hayek με πράσινο φόρεμα οσκαρικών προδιαγραφών του οίκου Gucci και την εμφάνιση -που μας άρεσε πολύ αφού την βρήκαμε sexy και θηλυκή- της Οlivia Munn με φόρεμα Dolce&Gabbana.

Read More

And More