Από την Taylor Swift στη Rihanna: Πως φορούν οι celebrities τα κλασικά, λευκά sneakers

Ποια είναι τα παπούτσια που σαρώνουν και αυτήν την άνοιξη; Τα sneakers εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα έχουν μπει δυναμικά στον κόσμο της μόδας με πολλούς και stylish τρόπους. Τα είδαμε σε αμέτρητες street style stars, στα catwalks των shows υψηλής ραπτικής (ναι, της υψηλής ραπτικής!), καθώς και πολλά από αυτά με την υπογραφή σημαντικών σχεδιαστών και κορυφαίων brands-βλέπε Riccardo Tisci για τη Nike.

Τελευταία όμως έχουμε εντοπίσει πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities να δείχνουν την προτίμησή τους σε ένα συγκεκριμένο στιλ και αυτό δεν είναι άλλο από τα κλασικά και αγαπημένα λευκά sneakers. Εκτός από τον αναμενόμενο συνδυασμό με jeans και casual κομμάτια, trendsetters όπως η Rihanna και η Τaylor Swift, μας αποδεικνύουν πως τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι τόσο ευέλικτα ώστε να δείχνουν και καταπληκτικά σε συνδυασμό με βραδινά φορέματα ή και κοστούμια.

Κάνε κλικ εδώ λοιπόν για να δεις πως να φορέσεις κι εσύ ένα από τα πιο hot στιλ σε παπούτσια για τη σεζόν, από τους τρόπους που τα φόρεσαν οι stars!

Read More

And More