Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να κάνεις update στο πουλόβερ σου (και όχι μόνο) με τρουκς!

Όπου κι αν κοιτάξεις θα δεις τρουκς. Στα ρούχα, στα αξεσουάρ, στα πανωφόρια… Μια τάση που ξεκίνησε δειλά δειλά και φέτος μετατράπηκε σε μανία. Λίγο πριν επέλθει ο κορεσμός λοιπόν απόλαυσέ τα και μεταμόρφωσε τα ρούχα σου.

Η άγρια αυτή λεπτομέρεια που λατρεύτηκε από πολλά μουσικά είδη και τους οπαδούς τους -ροκ, punk κλπ.- ξεπέρασε φέτος τα όριά της κι έφτασε στα λημέρια μας. Αυτά τα επιθετικά καρφιά ήρθαν για να δώσουν στο στιλ μας μια πιο aggressive πινελιά.

Αντί λοιπόν να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να ψωνίσεις ένα ρούχο με τρουκς, γιατί δεν αρχίζεις τη χειροτεχνία να εκτονωθείς κιόλας; Άνοιξε τις ντουλάπες σου, βρες ρούχα σου που χρειάζονται ανανέωση και άρχισε να τοποθετείς τρουκς. Ένα τζιν τζάκετ, ένα τζιν παντελόνι, ένα t-shirt ή ένα πουλόβερ -που είναι και πολύ τάση.

Αυτό το τελευταίο έπιασε στα χέρια της η Πόπη Αναστούλη και σου δείχνει τον τρόπο να του δώσεις αυτήν τη χαρακτηριστική ροκ πινελιά. Πρόσθεσε λίγο βινίλ (ή δέρμα) και το παλιό σου πουλοβεράκι αποκτά ξανά ζωή. Δες τον τρόπο και άφησε τη δημιουργικότητά σου να “καρφώσει” κι άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Για να δεις βήμα βήμα την μεταμόρφωση του πουλόβερ σου σε edgy in fashion κομμάτι κάνε “κλικ” εδώ

And More