Celia Vs Mi-ro… για ένα φόρεμα!

Όλα ξεκίνησαν στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο Fever όπου σε μια από τις εμφανίσεις της στη σκηνή φοράει ένα μαύρο δαντελένιο gown με βαθύ ντεκολτέ και μπεζ λεπτομέρειες στο μπούστο, δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO.

/

Σήμερα, η σχεδιάστρια Celia Kritharioti ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με ένα δικό της ρούχο γράφοντας στη λεζάντα: “Δίδυμοι θαυμαστές. Τουλάχιστον κάντε το σωστά. Δέσποινα Βανδή λυπάμαι”. Υπονοώντας προφανώς ότι το ρούχο μοιάζει με κάποιο δικό της.

/

Αργότερα ακολούθησε και δεύτερο post της σχεδιάστριας με μια άλλη δική της δημιουργία και το σχόλιο: “Για τους δίδυμους θαυμαστές μου, για να αντιγράψουν. Όλο δικό σας! Με αγάπη και ασταμάτητη δημιουργικότητα”

/

Λίγο πριν κλείσει η μέρα το σχεδιαστικό δίδυμο των MI-RO ανάρτησε φωτογραφία και των δύο φορεμάτων μαζί… Συν το παρακάτω κείμενο:

“Καλησπέρα και καλό μήνα.
Καθότι τις τελευταίες μέρες δεχτήκαμε μία ανούσια επίθεση σε προσωπικό επίπεδο, γιατί σε επαγγελματικό-δημιουργικό ούτε λόγος, και γιατί η ελευθερία λόγου είναι μεν αναπόσπαστο στοιχείο της δημοκρατίας, αλλά όταν ο λόγος είναι προϊόν ζήλιας, φθόνου ή απλώς μισαλλοδοξίας οφείλουμε να πάρουμε θέση.
Όσα χρόνια ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο δεν μας έχει απασχολήσει, αλλά και ούτε ενοχλήσει η πορεία κανενός από τους συναδέλφους μας! Καλώς ή κακώς είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και μας ενδιαφέρει μόνο η ανάπτυξη της προσωπικής-επαγγελματικής μας υπόστασης. Ειδικά μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.
Μπορεί κάποιοι να οραματίζονται διεθνείς καριέρες, άλλοι πως τους ανήκουν πνευματικά δικαιώματα στη χρήση υλικών ή ακόμα και ότι είναι πρεσβευτές της παρθενογένεσης παρόλο που ενδόμυχα ξέρουν πως απέχουν έτη φωτός από κάτι τέτοιο. Είναι άλλωστε θεμελιώδες δικαίωμα του καθενός να προσδιορίζει τον εαυτό του όπως θέλει και να ζει μέσα στο μικρόκοσμό του με τα πιστεύω του, αρκεί βέβαια να μη γίνεται ενοχλητικός. Μάλλον κάποιοι ενοχλούνται που μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας μας έχουμε αποκτήσει μία αξιοσημείωτη μερίδα του αγοραστικού κοινού, αλλά και τον σεβασμό των ανθρώπων του χώρου ή και εκτός αυτού. Μάλλον, δεν τους αρέσει που δύο άνθρωποι από την Ελληνική επαρχία χωρίς «διαπλεκόμενο» ή ισχυρό οικονομικά background έχουν διαγράψει και γράφουν μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο που τον υπηρετούν με πάθος και σεβασμό. Μάλλον, μάλλον, μάλλον…
Τα μάλλον μπορεί να είναι χιλιάδες και δεν έχουμε χρόνο και διάθεση να ασχοληθούμε με αυτά. Ωστόσο, πιστεύουμε πως καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να ασχολείται με τα του “οίκου” του και να μην οραματίζεται ανυπόστατα πράγματα.
Με εκτίμηση
Δημήτρης-Γιάννης”

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Read More

And More