Ανόρθωση μηρών και γλουτών

Πήρες το δρόμο για την παραλία… άπλωσες την πετσέτα σου στην χρυσή αμμουδιά! Δεν λες όμως να βγάλεις το παρεό από τη μέση σου. Νιώθεις άβολα…
Αν παρουσιάζεις χαλάρωση στους μηρούς, υπάρχει αισθητική λύση. Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου εξηγεί πως μπορείς να αποκτήσεις και πάλι τα σέξι πόδια που πάντα επιθυμούσες.

Γιατί σου συμβαίνει;
Κατάφερες να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούσαν από τους γλουτούς και το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα πλαδαρό!
“Η χαλάρωση των μηρών και των γλουτών είναι σχεδόν ισοδύναμη με την απώλεια του βάρους και την ηλικία. Παραμένει το δυσκολότερο και συχνότερο πρόβλημα στην αποκατάσταση” εξηγεί ο κ. Αθανασίου. Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό στις γυναίκες.

Πως γίνεται η επέμβαση;

Ο πλαστικός θα επέμβει στο σημείο επάνω από το γόνατο, με την αφαίρεση του δέρματος που έχει χαλαρώσει. “Η πτώση των μηρών αντιμετωπίζεται με αφαίρεση δέρματος και ανάρτηση του υπολοίπου από το έσω τμήμα των μηρών ώστε η τομή να κρύβεται μέσα στην μηροβουβωνική πτυχή και να καλύπτεται από το εσώρουχο”!

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή μέθη. Δεν θα χρειαστεί να παραμείνεις στο νοσοκομείο καθόλου και θα επιστρέψεις στο σπίτι σου την ίδια κιόλας ημέρα. Ο πλαστικός χειρουργός συστείνει προσοχή τις πρώτες 10 ημέρες μέχρι να απορροφηθούν τα ράμματα. Το τελικό αποτέλεσμα θα το δείς μετά από διάστημα ενός μήνα που θα έχει ξεπρηστεί πλήρως το σημείο. “Με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές, το χειρουργείο γίνεται υπό τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα” εξηγεί ο κ. Αθανασίου

Υπάρχουν παρενέργειες;
Το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σχεδόν ανώδυνο για τον ασθενή τόσο κατά τη διάρκεια του, όσο και μετεγχειρητικά. Πολύ σπάνια θα εμφανιστεί αιμορραγία ή φλεγμονή. Το πρήξιμο και οι μελανιές είναι ενοχλητικά, αλλά σύντομα θα εξαλειφθούν. Μπορείς να τις καλύψεις για λίγες ημέρες με ελαφρύ μακιγιάζ.

Αν παρατηρείς κάποια δυσμορφία, τις περισσότερες φορές αυτή διορθώνεται όταν φύγει τελείως το πρήξιμο. Αν παρόλα αυτά παραμένει, μπορεί να διορθωθεί με ειδικά σχεδιασμένη τοπική επέμβαση.

Συνδυασμένη επέμβαση με ανόρθωση γλουτών
Παράλληλα με την ανόρθωση μηρών μπορείς να συζητήσεις με τον πλαστικό σου για την επέμβαση στους γλουτούς, ένα ακόμη από τα πιο “δύσκολα” και επίμαχα σημεία στο σώμα μιας γυναίκας. “Σε περιπτώσεις που η προβολή ή το μέγεθος του γλουτού ή της γάμπας είναι ανεπαρκή τότε μπορούμε να τα αυξήσουμε χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα τεχνικών.

Η αύξηση αυτή μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:
– Ενθέματα σιλικόνης σε αντίστοιχο τμήμα στο σημείο
– Επίσης μπορεί να γίνει πρόσθεση λίπους από άλλη περιοχή τους σώματος – η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει συνδυαστικά με λιποαναρρόφηση – και τέλος
– Μια πολύ καινούργια και πολλά υποσχόμενη τεχνική το MACROLANE ένα βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ που εγχύεται στην περιοχή δίνοντας ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.

Ποια τεχνική όμως να επιλέξω;
Η κάθε τεχνική έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όπου καλό θα είναι να συζητηθούν εξειδικευμένα ανά περίπτωση. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην αύξηση των μαστών. Η αύξηση ή ανόρθωση των γλουτών δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες με επίπεδα ή λιγότερο διαμορφωμένα οπίσθια να αυξήσουν ή να σχηματίσουν καλύτερα αυτή την περιοχή και να επιτύχουν αρμονία μεταξύ του πρόσθιου και οπίσθιου προφίλ τους.

Για να απολαμβάνεις τα ρούχα σου!
Με τις επεμβάσεις αυτές “οι ασθενείς νιώθουν πως τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή, αισθάνονται πιο ελκυστικοί και η αυτοπεποίθησή τους είναι πιο μεγάλη. Αυτό που καθορίζει την επιτυχία της επέμβασης είναι η σωστή πληροφόρηση και η κατανόηση εκ μέρους των ενδιαφερομένων για το τι μπορεί να τους προσφέρει. Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι άντρες ή γυναίκες κάθε ηλικίας, από τα 18 και άνω, οι οποίοι έχουν καλό περίγραμμα, αλλά ενοχλούνται από το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών τους και αναζητούν μεγαλύτερη προβολή” συμπληρώνει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανσίου!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον
Πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Αθανασίου και
το Athens Beverly Hills Plastic Surgery
τηλ. επικοινωνίας: 210-7230502

Read More

And More