Μια γρήγορη δίαιτα που θα σε βοηθήσει να χάσεις έως και 6 κιλά σε ένα μήνα!

Πλησιάζει Ιούνης αλλά ποιος είπε ότι δεν προλαβαίνεις να αδυνατίσεις; Με αυτή τη γρήγορη δίαιτα που ετοίμασε ο σύμβουλος διατροφής και personal trainer Θαλής Παναγιώτου σε συνδυασμό με γυμναστική μπορείς να χάσεις έως και 6 κιλά μέσα σε ένα μήνα -αν είσαι καλό κορίτσι! Ακολούθησε με συνέπεια το πρόγραμμα και τα χρήσιμα tips που δίνει παρακάτω ο ειδικός και βγες στην παραλία με ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
1. Ο σκοπός των μικρών συχνών γευμάτων είναι να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου. Μη χάνεις, λοιπόν, κανένα γεύμα!

2. Διατήρησε σταθερές, όσο μπορείς, τις ώρες των γευμάτων. Θα ρυθμιστεί πιο γρήγορα το μεταβολικό σου ρολόι, με αποτέλεσμα να καίει πιο γρήγορα θερμίδες.

3. Κατανάλωσε επαρκείς ποσότητες νερού και ροφημάτων, ακόμη κι αν δεν διψάς. Θα σε κρατάνε ενυδατωμένη, δεν θα γίνεται κατακράτηση υγρών και δε θα φουσκώνεις. Επίσης το νερό γεμίζει το στομάχι σου και δεν πεινάς συνέχεια.

4. Χρησιμοποίησε κατά βάση προϊόντα ολικής άλεσης (ψωμί, κορν φλέικς, μπάρες, παξιμαδάκια, ρύζι καστανό). Γιατί και οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητοι στη διατροφή σου. Απλά προτίμησε να είναι ολικής αλέσεως και το ψωμί σου πολύσπορο.

5. Το βραδινό σου γεύμα, καλό είναι να το έχεις καταναλώσει 2-3 ώρες πριν κοιμηθείς. Γιατί εάν πέσεις για ύπνο με γεμάτο στομάχι και τον ύπνο σου θα δυσκολέψεις και τις θερμίδες δεν θα μπορέσεις να κάψεις.

6. Εάν θέλεις κάτι γλυκό, οι επιλογές είναι πολλές. Μαύρη σοκολάτα, γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά με μέλι, ζελέ φρούτων, ταχίνι ή παστέλι.

7. Η φυσική δραστηριότητα είναι πολύ σημαντική για το αδυνάτισμα. Εάν έχεις ένα καθημερινό πρόγραμμα και είσαι συνεπής σε αυτό, μπορείς να επιταχύνεις το αποτέλεσμά σου.

Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

Read More

And More