ΔΙΑΙΤΑ! Χάσε τα περιττά κιλά πριν φορέσεις το μπικίνι σου…

Η κρίσιμη εποχή που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα στην τρέλα έφτασε και έχει όνομα “καλοκαίρι”! Γιατί θα τη φτάσει στην τρέλα; Γιατί τα κιλάκια που μπορεί να πήραμε μέσα στο χειμώνα δεν έχουν φύγει ακόμα και πώς θα βάλουμε το μπικίνι μας κορίτσια; Με δίαιτα! Αυτή είναι η φάση των ημερών. Όλες ξεκινάμε δίαιτα, διατροφή ή όπως αλλιώς λέγεται προκειμένουμε να αδυνατίσουμε.

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ντορίνα Σιαλβέρα, μας δίνει το διαιτολόγιο και αν είμαστε συνεπείς θα χάσουμε κιλά. Τρία με τέσσερα το μήνα είναι το σωστό. Κι αν κάνεις λίγο τζόγκινγ ή λίγο γρήγορο περπάτημα καθημερινά ίσως καταφέρεις και περισσότερα…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ



ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

1. Μικρά και συχνά γεύματα! Ο σκοπός των μικρών συχνών γευμάτων είναι να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου, να κάνει ευκολότερα καύσεις και εσύ να αδυνατίζεις. Επίσης τα συχνά γεύματα ανά 3 ώρες, θα σε κρατάνε πλήρη και δεν θα έχεις λιγούρες για ατασθαλίες. Μη χάνεις, λοιπόν, κανένα γεύμα!

2. Διατήρησε σταθερές, όσο μπορείς, τις ώρες των γευμάτων! Θα ρυθμιστεί πιο γρήγορα το μεταβολικό σου ρολόι. Είναι σημαντικό να κρατάς μια συνέπεια στα γεύματα σου ακόμα κι όταν δεν κάνεις δίαιτα. Γιατί έτσι το σώμα σου δεν ζητά τροφές που μπορεί να δράσουν αρνητικά στο βάρος σου σε επικίνδυνες ώρες, όπως είναι το βράδυ!

3. Κατανάλωσε επαρκείς ποσότητες νερού και ροφημάτων, ακόμη κι αν δεν διψάς. Αποτρέπεται η κατακράτηση υγρών, δε φουσκώνεις και δεν βασανίζεσαι από λιγούρες και πείνα!

4. Χρησιμοποίησε κατά βάση προϊόντα ολικής άλεσης (ψωμί, κορν φλέικς, μπάρες, παξιμαδάκια, ρύζι καστανό). Οι τροφές ολικής αλέσεως έχουν φυτικές ίνες που προκαλούν κορεσμό και μειώνουν την απορρόφηση λίπους χωρίς να φουσκώνουν.

5. Το βραδινό σου γεύμα, καλό είναι να το έχεις καταναλώσει 2-3 ώρες πριν κοιμηθείς.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΝΕ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κι επειδή κάνοντας παράλληλα γυμναστική χάνεις περισσότερο κάνε “κλικ” εδώ για να δεις ασκήσεις

Read More

And More