Blake Lively: Η δίαιτα και η γυμναστική ενός Gossip Girl…

Η ξανθιά καλλονή και κουτσομπόλα -μην ξεχνάς πως έγινε διάσημη από το Gossip Girl- έχει γίνει το επίκεντρο του Hollywood… Οι έρωτές της πότε με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Penn Badgley και πότε με τον Leonardo Dicaprio. Η εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του Ryan Reynolds αλλά και του Ben Affleck και φυσικά η στιλάτη, super fit σιλουέτα της.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει η Blake Lively για να διατηρείται σε φόρμα; Ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής, αλλά και γυμναστικής της;

Διατροφή για Super Stars
Μπορεί η 24χρονη ηθοποιός να μην είχε ποτέ ιδιαίτερη ανάγκη να χάσει κιλά, βρήκαμε όμως το διαιτολόγιο που ακολούθησε για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ταινίας Green Lantern. Εκεί η Blake έπρεπε να συμμετέχει σε σκηνές δράσης και να κρέμεται στα 5 μέτρα από το έδαφος, πράγμα που σημαίνει τέλεια φυσική κατάσταση.

Το πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και διατροφή της ανέλαβε ο personal trainer Bobby Stroms, ο οποίος και το αποκάλυψε στο αμερικανικό περιδικό US Weekly. “Δεν ήμουν απλά ο προσωπικός της γυμναστής. Έκανα και το μάγειρα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Blake για την ταινία” εξηγεί ο Bobby Stroms.

Το μυστικό της διατροφής είναι πολλές πρωτεϊνες -δηλαδή ψητά πουλερικά ή κρεατικά, δημητριακά και άφθονα λαχανικά. Δες στην κάρτα ένα τυπικό πρόγραμμα, όπως το ετοίμαζε αποκλειστικά για την star του Gossip Giil.

Εκείνο φυσικά που ήταν αυστηρώς απαγορευμένο ήταν το αλκοόλ. “Το ποτό είναι το μεγαλύτερο ΟΧΙ, γιατί δεν είναι τίποτα άλλο παρά κενές θερμίδες” εξηγεί ο personal trainer.

Η Blake Lively ακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για 18 ολόκληρους μήνες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική, μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ταινίας δράσης. Όπως όμως αναφέρει ο Bobby Stroms η Blake λατρεύει την ελληνική κουζίνα, την οποία και απολαμβάνει κάθε φορά σε άφθονες ποσότητες:

“Δεν θα το πιστεύατε πόσο μπορεί να φάει… Διοργάνωσε κάποια στιγμή ελληνική βραδιά, όπου έφτιαξε κρέπες με τυρί κρέμα. Όλοι κατάφεραν με το ζόρι να φάνε μισό κομμάτι. Εκείνη το κατανάλωσε όλο και πήρε και του διπλανού της!”

Η Blake άλλωστε διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να έχει εμμονή με το σώμα της και να μην φοράει παρά μόνο ρούχα size zero! “Ποιος είπε κάτι τέτοιο! Εντάξει μου αρέσει να φοράω μικρότερα νούμερα στα ρούχα, γιατί με κάνει αυτόματα να ρουφιέμαι (γέλια)” λέει αστειευόμενη. “Η αλήθεια είναι πως κανείς πρέπει να φοράει αυτό που ταιριάζει στο σώμα του. Έτσι είναι με τη μόδα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που φορούν ό, τι είναι στη μόδα. Εγώ απλά ενδιαφέρομαι για κάτι που δείχνει ωραίο πάνω μου”!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Η ξανθιά lolita του Hollywood ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής 90 λεπτών, 4 φορές την εβδομάδα. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει καθίσματα, push ups, γέφυρες και ένα κυκλικό πρόγραμμα για όλο το σώμα. Αυτό, όσο προετοιμαζόταν για την ταινία Green Lantern. Γιατί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, την εξάσκησή της ανέλαβε η ομάδα ακροβατών που την εκπαίδευσαν για τις σκηνές δράσης.

“Βρισκόμουν 6 μέτρα από το έδαφος να κρεμιέμαι στον αέρα και να περιστρέφομαι. Είναι η καλύτερη γυμναστική που μπορείς να κάνεις για όλο το σώμα” εξηγεί η Blake στην Αμερικανική Vogue και συνεχίζει…
“Αν το κάνεις απλά και μόνο για 10 λεπτά, πρέπει να δεις πως έχει αλλάξει το σώμα σου την επόμενη κιόλας μέρα. Είναι τόσο διασκεδαστικό, εντυπωσιακό -αν και σε ζαλίζει λίγο”!
Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bίκυ Κουλιανού Ελένη Φουρέιρα Gisele

Shakira Elisabetta Canalis Courteney Cox

And More