Comfort Diet! Μια δίαιτα με εύκολα και γρήγορα φαγητά για να χάσεις μέχρι και 4 κιλά καθαρού λίπους

Αν αυτό που σε φρικάρει σε κάθε δίαιτα είναι η διαδικασία προετοιμασίας των φαγητών και όλο αυτό το μαγείρεμα που απαιτείται να κάνεις, τότε μόλις βρήκες τη δίαιτα που δεν θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου…

Άνεση! Ηρεμία και χαλάρωση… που στα αγγλικά μεταφράζεται με τη λέξη Comfortable! Ποια δεν θα ήθελε μια δίαιτα που να μην την ταλαιπωρεί και να της “λύνει” κυριολεκτικά τα χέρια; Comfort Diet και θα χάσεις μέχρι και 4 κιλά καθαρού λίπους με εύκολα, ελαφριά και γρήγορα φαγητά.

Τι είναι τα comfort food;
Tρόφιμα απλά, γρήγορα και νόστιμα που θα κάνουν τη ζωή σου εύκολη. “Τα comfort foods είναι τρόφιμα που μας διευκολύνουν ως προς την παρασκευή τους, την πέψη αλλά και τη μεταφορά τους. Με άλλα λόγια «βολικά τρόφιμα»” εξηγεί η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου. Φαντάσου νόστιμα σάντουιτς, τοστάκια, γρήγορες και ζηλευτές μακαρονάδες και άλλα τέτοια φαγητά που δεν θα σε βαρύνουν και θα μπούνε με ευκολία στο ταπεράκι σου.

Τα… ελληνικά comfort food: “Για την Ελλάδα συγκεκριμένα στην κατηγορία των comfort foods ανήκουν οι σούπες, οι πίτες, το ψωμί, τα ζυμαρικά. Η εισαγωγή τέτοιων τροφών στην καθημερινότητά μας μπορεί να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία, να δώσει ενέργεια σε ώρες της ημέρας που υπάρχει πίεση χρόνου, να ρυθμίσει το μεταβολισμό και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους” τονίζει η διαιτολόγος.

To “βολικό” διαιτολόγιο
Ένα διαιτολόγιο εύκολο και βολικό, σύμφωνο με τους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας, επαρκές σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που να βοηθά και στην απώλεια βάρους.

Αν θέλεις να δεις τι περιλαμβάνει πιο αναλυτικά κάνε κλικ επάνω στην κάρτα

Κατέβασε το πρόγραμμα της δίαιτας στον υπολογιστή σου εδώ

Read More

And More